MittBolån · Publicerad Igår 00:00

Nu söker vi tre bolånehandläggare till MittBolån i centrala Stockholm. Låter det intressant för dig? Sök här!

Brinner du för kundmötet och bolåneaffären? Har du ett mål att utvecklas tillsammans med en utmanare inom bank och finans? MittBolån växer och vill nu utöka verksamheten med tre bolånehandläggare. Är detta något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som bolånehandläggare jobba på ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och affärsmässighet.
MittBolån är Sveriges ledande bolåneförmedlare på nätet och en del av Schibstedkoncernen. Bolaget har stora ambitioner att fortsätta växa. MittBolån har enormt nöjda kollegor och kunder och arbetsglädjen är i fokus. Du erbjuds ett förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag på 4000 kr/år, sjukvårdsförsäkring samt tjänstepension.

För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom Schibsted koncernen.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • I rollen som bolånehandläggare tar du emot förbereda ansökningsförfrågningar via deras hemsida och skräddarsyr det bästa möjliga bolånet utifrån kundens individuella förutsättningar.
  • Du ansvarar för att genom telefon och mail bearbeta kunderna genom hela bolåneprocessen från ansökan till utbetalning samt säkerställer att risk- och regelefterlevnad efterlevs.
  • Du kommer arbeta nära alla bankpartners.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i MittBolåns ljusa och moderna nya lokaler i centrala Stockholm. Som bolånehandläggare ingår du i en grupp om ca 20 personer och är en av två grupper inom MittBolåns kundcenter. Som nyanställd får du en gedigen utbildning med information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid och startar så snart som möjligt med respekt för uppsägningstider.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för finans och motiveras av att göra långsiktiga affärer. Du är resultatorienterad med stor drivkraft och ambition att lyckas utöver det vanliga. Som person är du noggrann, relationsskapande och initiativtagande med god kommunikationsförmåga och social kompetens. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du talar och skriver god svenska. Det är meriterande för tjänsten om du har SwedSec licensiering for bolån.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
TNG