Moderata Samlingspartiet · Publicerad 16 nov

Dina arbetsuppgifter innebär arbete kring rapporthantering, support kring kritiska system, säkerställandet av att SLA uppfylls, systemdokumentation, arbete med nät- och driftrelaterade frågor. Du koordinerar mellan våra systemleverantörer och den interna verksamheten rörande kravspecifikationer, teknik och support. Systemansvaret rör system såsom CRM-system, webbpubliceringssystem liksom att framåt hantera organisationens beslutstödslösning med bas i BI/Reporting Services. I rollen ingår även IT-uppgifter/support när så behövs.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Du känner till hur förvaltnings- och utvecklingsprojekt hanteras samt kan fånga krav från verksamheten och omsätta dem till systemkrav. Det är meriterande om du har kunskap om hur SQL-databaser fungerar samt hur olika rapportverktyg används. Eftersom rollen innebär täta kontakter internt och externt ser vi gärna att du har en allmän god teknisk kunskap kring applikationsnära drift- och nätverksfrågor med fokus på en modern Microsoftplattform. Rollen förutsätter att du kan skriva och tala svenska samt engelska obehindrat.

Som person är du utåtriktad, strukturerad, och serviceorienterad. Du har en naturlig kommunikativ och pedagogisk läggning. Andra uppfattar dig som engagerad och prestigelös med vilja att hugga i där man minst förväntar det samtidigt som du trivs i en koordinerande roll och kan leda projekt.
Du delar våra moderata värderingar och kanske är du verksam i någon roll inom moderaterna?

Moderata Samlingspartiet

Moderata Samlingspartiet, Riksorganisationen har idag cirka 125 anställda. Riksorganisationen är en serviceorganisation till förtroendevalda, förbund och föreningar samt till väljare. Partiets uppgift är att målmedvetet bilda opinion för och utveckla moderata idéer i linje med den samhällssyn som partiet företräder. Organisationen har tre verksamhetsområden, kommunikation, politik och organisation, därtill tillkommer de administrativa funktionerna som ekonomi, administration, IT och HR.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Katarina Lemón
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga