Montico · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Som Datahallsansvarig tekniker kommer du att få hålla ordning i labbet samt se till att reglerna efterlevs. Du kommer även att få vara med och supporta driftsättning samt testning. Vidare kommer du att få dra fiber, kabel m.m. och bygga noder, framförallt 5G testbäddar.

Din profil

Du har några års erfarenhet som Dathallsansvarig tekniker och är intresserad av den senaste tekniken. Du har kunskaper inom IP-nätverk och har laddat och konfat PC-klienter, servrar samt switchar. Det är meriterande om du har kunskaper om Linux. Som person är du nyfiken, utåtriktad samt strukturerad.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Är du erfarenTekniker som vill axla en roll som Datahallsansvarig? Då kan det vara dig vi söker!

Till vår kund som är en stor global aktör i Kista söker vi nu en engagerad tekniker som kommer att få ta ett stort tekniskt ansvar.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 700 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga