Montico · Publicerad 23 sept

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter inkluderar service, installation, reparation och underhåll inom svagström. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra elektriker och montörer samt arbeta självständigt.

Din profil

Du har elutbildning och gärna några års erfarenhet av arbete inom elinstallationer. Vidare har du goda kunskaper i svenska, datorvana samt B-körkort.

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Då du kommer att ha mycket kundkontakt tror vi att du är serviceinriktad och har bra kommunikationsförmåga.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till ett uppdrag i Stockholm med omnejd söker vi nu en svagströmselektriker.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 700 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga