Multisoft AB · Publicerad 18 okt

Är du en systemutvecklare med intresse för affärsmodeller och lönsamhet? Missa då inte möjligheten att bli Multisofts nästa systemutvecklare. Du kommer att sitta i våra fina ljusa lokaler i centrala Stockholm tillsammans med dina cirka 60 st. arbetskollegor. Vår gemensamma passion är att skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter. Precis som vi, ser du det som vansinne att tråkiga repetitiva administrativa uppgifter utförs manuellt när de lätt skulle kunna automatiseras med välskriven kod.

Om tjänsten

I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av våra framgångsrika system och ingå i ett kompetent team, där du får stora möjligheter att vara med att påverka samt driva utvecklingen framåt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat lösningsarkitektur, systemutveckling, kravinsamling och verksamhetsanalys. Rollen består även av mycket kundkontakt där det förväntas att du analyserar deras verksamhet och hjälper dem att bli effektivare i deras processer.

För att lyckas i rollen certifierar vi dig i Microsoft® Gold Partnerinom MS SQL Server 2012 eller senare.

Vem söker vi?

Vi tror att du är allmänt intresserad av att effektivisera processer inom affärsverksamheter. Du har sannolikt haft kundkontakt i dina tidigare roller och tycker om att ge expertråd. Då utvecklingen sker i T-SQL, är det meriterande om du har erfarenhet av det, dock inget krav.

Vi som arbetar här är har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Däremot är vår övertygelse att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken utbildning du har eller vilken syntax man är van vid. Det vi söker är lösningsorienterad begåvning och konsultmässighet, allt annat är sekundärt!

Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Multisoft
Vi konstrurerar skräddarsydda verksamhetssystem med standardiserade komponenter utifrån kundernas behov.
Företag och organisationer har olika önskemål och behov. En effektivisering av administrationen måste därför göras utifrån de aktuella förutsättningarna. Historiskt sett har dock skräddarsydda informationssystem tagit lång tid att utveckla och innehållit många fel vilket inneburit höga investeringskostnader.
Därför har vi tagit fram Softadmin® - vårt sätt att erbjuda företag marknadens mest effektiva standardplattform för skräddarsydda verksamhetssystem. Softadmin® är så effektivt idag att vi mestadels konkurrerar mot färdiga produkter (som saknar effektiv anpassningsmöjlighet)!

Mission
"Vi skapar tid för människor genom att automatisera administrativa processer"

Vision
"Vi ska skapa marknadens bästa verktyg och metoder för att automatisera administrativa processer"

Microsoft Partner
Multisoft Consulting är partner med Microsoft och alla Softadmin®-konsulter är Microsoft-certifierade inom vårt område.

Tack vare vår samlade kompetens och erkänt lyckade kundimplementationer har vi erhållit kompetensen Gold Data Platform. Det är den högsta nivån.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT