Multisoft Consulting Sweden AB · Publicerad 24 okt

Är du en exceptionellt duktig och erfaren Rekryteringsansvarig?
Föreställ dig att du kommer på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för 10 000-tals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Vi bygger smarta, skräddarsydda verksamhetssystem som automatiserar administration, ökar lönsamhet och ger människor tid att ägna sig åt mer spännande och kreativa uppgifter.

Rätt individer
Ambitionen för mig som HR-chef är att göra Multisoft till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för systemutvecklande managementkonsulter. Jag törs påstå att vi har kommit en rejäl bit på väg. Satsningen förutsätter en fortsatt stark affärsidé och ett medarbetardrivet företag. Frihet i arbetet kombinerat med perfekta verktyg för det och exceptionellt bra ledare samt fräckheten och modet att vara innovativa på alla områden.

Det mest centrala för allt ovan är att bygga Multisoft med rätt individer!

Rekryteringsansvarig
Du som Rekryteringsansvarig kommer tillsammans med mig att fortsätta skapa nydanande sätta att bedriva rekrytering och kompetensutveckling. Vår strävan blir att optimera inflöde och kvalité på kandidaterna och att hjälpa dem utvecklas på rätt sätt i rekordtakt efter anställning. Rollen är mycket självständig och innefattar främst headhunting, annonsering/kandidatmarknadsföring, intervjuer, kandidatuppföljning och tätt samarbete med anställande chefer och mig.

Den jag söker
Du har höga ambitioner för sig själv och det du åstadkommer. Du är extremt effektiv i ditt rekryteringsarbete och har känsla för vad som är värdeskapande. Du har hjärtlighet och ambassadörskap i all kontakt med andra. Du njuter av kombinationen av rekryteringsarbete, headhunting och ansvar för strategisk kandidatmarknadsföring. Du uppskattar att involveras i det interna
HR-arbetet samt planerar och genomför gärna medarbetaraktiviteter. Du har relevant erfarenhet, akademisk utbildning och massor av positiv energi!

Multisoft
Vi har idag 60 medarbetare, en stabil ekonomisk tillväxt med god lönsamhet och sitter i moderna lokaler vid Sergels Torg i Stockholm. Några exempel på kunder som har ett verksamhetssystem från Multisoft är Volvo, Electrolux, Trygg Hansa, Fabege, Com Hem, KPMG, Länsförsäkringar och Swedbank.

Vi har mycket höga medarbetarnöjdhetstal som till stor del beror på roliga, varierande arbetsuppgifter, stark sammanhållning, årliga utlandskonferenser, fritidsaktiviteter, intressegrupper och happenings.

Se ett kort videoklipp om vad vi gör:
http://www.multisoft.se/softadmin/

Samt hur det går:
http://www.allabolag.se/5565964011/Multisoft_AB

Välkommen!
Med vänlig hälsning,
Johan Löf Cervin

Ansök helst via ansökningslänken. Det tar mindre än en minut att lämna kontaktuppgifter och ladda upp ditt CV där.

Vid frågor nås jag på johan.cervin@multisoft.se eller 0707424656.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Multisoft
Vi konstrurerar skräddarsydda verksamhetssystem med standardiserade komponenter utifrån kundernas behov.
Företag och organisationer har olika önskemål och behov. En effektivisering av administrationen måste därför göras utifrån de aktuella förutsättningarna. Historiskt sett har dock skräddarsydda informationssystem tagit lång tid att utveckla och innehållit många fel vilket inneburit höga investeringskostnader.
Därför har vi tagit fram Softadmin® - vårt sätt att erbjuda företag marknadens mest effektiva standardplattform för skräddarsydda verksamhetssystem. Softadmin® är så effektivt idag att vi mestadels konkurrerar mot färdiga produkter (som saknar effektiv anpassningsmöjlighet)!

Mission
"Vi skapar tid för människor genom att automatisera administrativa processer"

Vision
"Vi ska skapa marknadens bästa verktyg och metoder för att automatisera administrativa processer"

Microsoft Partner
Multisoft Consulting är partner med Microsoft och alla Softadmin®-konsulter är Microsoft-certifierade inom vårt område.

Tack vare vår samlade kompetens och erkänt lyckade kundimplementationer har vi erhållit kompetensen Gold Data Platform. Det är den högsta nivån.
+ Läs mer om företaget