Multisoft Consulting Sweden AB · Publicerad Igår 00:00

VERKSAMHETSKONSULTERANDE SYSTEMUTVECKLARE

Vi vill skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter. Vi erbjuder dig som delar vår övertygelse Stockholms kanske mest utmanade arbete inom konsultation och systemutveckling.

Vi söker dig som:
  • Sticker ut bland systemutvecklare eftersom du är intresserad av affärsmodeller och lönsamhet.
  • Njuter av en sann expertroll där du förväntas analysera dina kunders verksamheter och hjälpa dem att bli effektivare genom att ändra på de processer hos dem som du identifierat som ineffektiva.
  • Precis som vi, ser det som vansinne att tråkiga repetitiva administrativa uppgifter utförs manuellt när de lätt skulle kunna automatiseras med välskriven kod.
  • Sannolikt har programmerat i många år och gillar systemdesign och innovation.
  • Trivs med att arbeta i ett team, är självgående och vågar ta för dig.
  • Uppskattar att arbeta på ett konsultbolag där du huvudsakligen får arbeta med dina ordinarie kollegor men gärna tar möjligheten att ibland vara på plats hos dina kunder.
  • Kan axla en bred roll som innefattar både verksamhetsanalys, konsultation, kravinsamling, lösningsarkitektur, systemarkitektur, systemutveckling och projektledning.
Låter det omöjligt?

Det är det inte! För precis så arbetar våra fantastiska konsulter idag. Hos oss skapar du tid åt människor genom att bygga avancerade, skräddarsydda verksamhetssystem. Du får, under strikt konfidentialitet, sätta dig in i och förstå verksamheterna i företag och organisationer så som Volvo, Electrolux, Trygg Hansa, Forsmarks Kraftgrupp, Fabege, ComHem, Svenska Frimurare Orden, KPMG, med flera. Det vi tillsammans gör är att analysera kundföretagen för att förstå deras behov och brister. Utifrån det skapar vi, tillsammans med kunderna, unika system som är så pass smart utformade att de ger dem avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och intäktsökningar. De system du bygger ger bestående värden för företagen där de används i många år av tiotusentals användare. Oavsett din nuvarande senioritetsnivå kommer vårt utbildningsprogram Multisoft Academy kunna komplettera dina kunskaper med de verktyg du behöver för att hantera en så pass komplex konsultroll som vår.

Vi certifierar dig!

Vi är Microsoft® Gold Partner. Före anställning krävs därför att du är Microsoft®-certifierad inom MS SQL Server 2012. Vi bekostar certifieringen om du saknar den.

Nytta med nöje!

Vi har stort fokus på att ha kul tillsammans, på och utanför arbetet vilket har medfört att vi åker på utlandskonferenser, har regelbundna afterworks, stoltserar med ett eget musikband, har sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft har ett starkt förmånspaket och sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.

Vilken bakgrund förväntas jag ha?

Vi tror att du är allmänt intresserad av att effektivisera processer inom affärsverksamheter. Du har sannolikt haft mycket kundkontakt i dina tidigare roller och tycker om att ge expertråd. Rent utvecklingsmässigt arbetar vi utifrån en smart och vågad tvålagermodell och vi tror oss vara kanske Sveriges vassaste bolag när det gäller modern databasnära utveckling. Du kan vara van vid att utveckla i C#.NET, C++, C, Java, Ruby, Python, T-SQL eller nästan vad helst annat. Vår övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är vid. Det vi söker är lösningsorienterad begåvning och konsultmässighet. Allt annat är sekundärt! Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i tal och uttrycker dig väl i skrift.

Men håller du måttet?

På vår webbplats; www.multisoft.se/test finner du ett snabbt litet programmeringstest som fungerar som ett första filter. Är du snabb så tar det bara någon minut, men din tid registreras inte. När du klarat testet fyller du i dina kontaktuppgifter, vilket också bara tar en minut, varpå vi kontaktar dig.

Lycka till!

Vid frågor, vänligen kontakta
Johan Cervin, rekryteringsansvarig
070-742 46 56 direkt
08-577 778 00 växel
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Multisoft
Vi konstrurerar skräddarsydda verksamhetssystem med standardiserade komponenter utifrån kundernas behov.
Företag och organisationer har olika önskemål och behov. En effektivisering av administrationen måste därför göras utifrån de aktuella förutsättningarna. Historiskt sett har dock skräddarsydda informationssystem tagit lång tid att utveckla och innehållit många fel vilket inneburit höga investeringskostnader.
Därför har vi tagit fram Softadmin® - vårt sätt att erbjuda företag marknadens mest effektiva standardplattform för skräddarsydda verksamhetssystem. Softadmin® är så effektivt idag att vi mestadels konkurrerar mot färdiga produkter (som saknar effektiv anpassningsmöjlighet)!

Mission
"Vi skapar tid för människor genom att automatisera administrativa processer"

Vision
"Vi ska skapa marknadens bästa verktyg och metoder för att automatisera administrativa processer"

Microsoft Partner
Multisoft Consulting är partner med Microsoft och alla Softadmin®-konsulter är Microsoft-certifierade inom vårt område.

Tack vare vår samlade kompetens och erkänt lyckade kundimplementationer har vi erhållit kompetensen Gold Data Platform. Det är den högsta nivån.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga