MySafety Försäkringar · Publicerad 30 nov 2021

Vill du utvecklas som redovisningsekonom och arbeta i en bred roll? Vill du ansvara för egna projekt? Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas i din profession.

MySafety söker nu en driven redovisningsekonom till sin teamorienterade, väloljade redovisningsfunktion. Vi söker dig som vill kombinera ditt engagemang för förbättring, effektivisering och utveckling med dina kunskaper i redovisning i din tjänst. Här får du en tjänst som kommer bidra starkt till att Mysafetys redovisning - och i förlängningen även verksamheten - frodas! I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta mycket med avstämningar och bokslut, men också med utvecklingsprojekt kring redovisningsprocesser och för systemmiljön ni verkar i. Som Redovisningsekonom blir du en viktig del i att lyfta det finansiella perspektivet i pågående och framtida effektiviseringsarbete.

Hos MySafety ingår du i en nordisk central ekonomiavdelning på 8 personer. Du kommer rapportera till Head of Finance och sitta i fräscha lokaler alldeles vid Gärdet på Östermalm, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som senior redovisningsekonom:
  • Avstämningar och månadsbokslut
  • Administration av koncerngemensamma leasingavtal (IFRS16)
  • Driva och delta i utvecklingsprojekt kring redovisningsprocesser
  • Delta i projekt kring byte och uppdatering av IT-system
  • Intäktsredovisning och rapportering
  • Ansvara för dokumentation av processer & rutiner inom redovisningsfunktionen
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi - från universitet, högskola eller motsvarande - som har arbetat i flera år med redovisning, antingen i en redovisningsroll eller revision. Vi tror att du har arbetat i internationella bolag tidigare, gärna mot våra nordiska grannländer. Du har drivit eller deltagit i förändringsprojekt tidigare och trivs att jobba krossfunktionellt inom en organisation. Vidare har du goda kunskaper i hur redovisningsflödet från ax till limpa bör och kan se ut. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en trygghet i din kunskap, du trivs i en roll med många kontaktytor och du har lätt att kommunicera med din omgivning. Du angriper ditt arbete på ett strukturerat, proaktivt sätt och du kan sätta din egen agenda och arbeta mot dina uppsatta mål. Du är initiativtagande och att ta dig an projekt och ser värdet i att komma i mål med dina uppgifter.

Vad erbjuder MySafety dig?

Förutom en trygg anställning i ett bolag med spännande framtidsutsikter. Det finns goda möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär inom MySafety. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas både som person och i din profession.

Placeringsort: Stockholm, Gärdet

Om MySafety Försäkringar

I en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar MySafety för de som inte själva kan eller orkar det. Vi tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet, men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. Vi vill att du ska känna dig trygg på nätet.

MySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar de nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld. MySafety omsätter 2020 ca 400 miljoner SEK och anställer omkring 240 personer, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.mysafety.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar mySafety med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Martin Nyström på 070 166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga