Nöjesguiden AB · Publicerad 27 nov 2019

Är du en driven säljare i mitten av din karriär som trivs under högt tempo och brinner för att göra affärer? I sådana fall söker Nöjesguiden Media någon som dig till rollen som Account Manager. Hos Nöjesguiden Media får du utrymme att utvecklas i din roll som säljare hos ett välkänt och expansivt mediebolag.

Om rollen som Account Manager hos Nöjesguiden Media
Som Account Manager på Nöjesguiden Media kommer du arbeta med alla deras titlar, primärt med mellansverige-editionen av Nöjesguiden som du svarar för att fylla med annonser. Du kommer även arbeta med temasidor, där du en månad kan fokusera på matannonsörer och nästa månad på skidorter och allt som har med det att göra. Primärt kommer du jobba inom printförsäljning, men du förväntas hugga i där det behövs vid behov.

Hos Nöjesguiden Media får du en inledande utbildning, blir försedd med ett välfyllt CRM, härliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av B2B-försäljning. Meriterande av erfarenhet inom mediebranschen.
  • Är en resultatdriven closer.
  • Trivs med att ta ansvar och är beredd att ta i när det behövs.
  • Förstår Nöjesguidens målgrupp, meriterande om du är en del av målgruppen.
Om Nöjesguiden Media
Nöjesguiden Media tillverkar de tryckta magasinen Nöjesguiden, Kingsize, Totally Stockholm och Bästa Drycker. De driver ng.se, kingsizemag.se och totallystockholm.se och gör utöver det en hel del event, stora som små.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga