NSEC Security · Publicerad 20 okt

Vår framgång och expansion fortsätter - vi söker nu dig som kan ta vår SOC till nästa nivå - från version 1.0 till 2.0.

Tjänsten
I din roll som Chef för SOC kommer ditt huvudsakliga fokus ligga på att bygga, förändra och utveckla våra flöden, processer och rutiner. Det ligger på dig att ta vår SOC till nästa nivå - vi söker dig som talar om för oss hur vi ska göra, inte tvärtom! Vi ser framför oss hur du utvärderar vår befintliga organisation, våra rutiner, processer och flöden för att i nästa steg bygga nytt, utveckla och förändra delar av vår organisation så väl som vårt tjänsteutbud och våra leveranser.

Som chef för vår SOC blir har du personalansvar för en grupp vassa och erfarna tekniker och analytiker - i nuläget bestående av 11 personer, men antalet växer i takt med företaget. Du blir en del av ledningsgruppen och tilldelas kvalitetsansvar kopplat till SOC. Du arbetar i nära samarbete med VD och har stora kontaktytor över hela organisationen.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för våra medarbetare. Din hälsa är viktig och du erbjuds att träna på arbetstid.

Din profil
Vi tror att har en fot i IT och en i affärsutveckling - du förstår det tekniska och hur det sitter ihop med det kommersiella. Kanske arbetar du idag i med IT-drift på ett större företag och känner dig begränsad, fast i förvaltning och rutiner men har en önskan att arbeta mer strategiskt och kommersiellt.

Vi söker dig med följande kvalifikationer eller motsvarande erfarenhet:
  • Tidigare erfarenhet av ledarroller inom IT-drift och/eller SOC
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • God förståelse för flöden och processer
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan det tekniska och det kommersiella
  • Vana av att driva förändringsprocesser
  • Erfarenhet av IT-säkerhet är starkt meriterande
  • Svensk medborgare
Som person är du en ”game changer” - du vågar att förändra. Som ledare har du förmågan att entusiasmera, motivera och inspirera andra. Du kan ställa krav och är tydlig i din kommunikation.


Din ansökan

Tveka inte att ansöka eller kontakta oss för en dialog om du tycker att tjänsten låter intressant och känner att du stämmer in på kompetensprofilen ovan.

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-10-08. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta bolagets VD Kent Magnusson på kent.magnusson@nsec.se. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om oss
NSEC är specialister inom IT-och informationssäkerhet. Målet är att hjälpa kunder uppnå optimal säkerhet på digitala system och tillgångar, utan att behöva genomföra förändringar som begränsar tillgängligheten i det dagliga IT-användandet. NSEC är marknadsledande inom området, erbjuder kompletta lösningar inom IT-säkerhet och genomför uppdrag i Sverige och Norden. Vill du läsa mer om oss och vår verksamhet gör du det på www.nsec.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1