NSEC Security · Publicerad 13 sept

NSEC söker efter en IT-säkerhetsspecialist med inriktning på systemsäkerhet. Du kommer att ingå i vår konsultorganisation och tillföra spetskompetens i våra IT-säkerhetsprojekt hos våra kunder. Du kommer också att jobba tillsammans med NSEC Security Operations Center i Bromma som en del i våra tjänsteleveranser. Vi erbjuder dig möjlighet arbeta med IT-säkerhet på allra högsta nivå!

Tjänsten

Dina uppdrag handlar om att designa, implementera och felsöka tekniska säkerhetslösningar. Våra kunder är medelstora till stora företag och myndigheter i Sverige och internationellt. Flexibilitet och utvecklingsmöjlighet hos oss på NSEC eftersträvar vi kontinuerligt. Tjänsten kommer således ge möjligheter att utvecklas och lära nytt oavsett om du är mer eller mindre erfaren i branschen. Du utgår från kontoret i Bromma/Stockholm.

Din profil

Vi tror att du har följande kvalifikationer:
  • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom IT-säkerhet
  • Akademisk utbildning med inriktning IT eller motsvarande
Om du dessutom har erfarenhet av McAfee’s (Intel Security) produkter så är det ett stort plus.

Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Svenskt medborgarskap är ett krav, och godkänd säkerhetsprövning är en självklarhet för oss som säkerhetsbolag.

Placering är på kontoret i Bromma, Sverige, och tjänsten är på heltid.

Din ansökan

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan. Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-09-29. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta bolagets VD Kent Magnusson på e-post: kent.magnusson@nsec.se. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller på telefon 0709-261 227.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Vill du läsa mer om oss och vår verksamhet gör du det på www.nsec.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga