Nets Sweden AB · Publicerad 8 feb 2021

Nets har fortsatt vind i seglen och fortsätter att växa så det knakar! Vi på avdelningen för SME behöver återigen bli fler. Är du nyfiken på en karriär inom försäljning eller kanske redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat företag med goda chanser till både personlig utveckling och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nets är ett snabbväxande internationellt fintechbolag med ca 3500 medarbetare. Vi erbjuder betalningslösningar för butik, online och mobil samt kortinlösen av Visa, MasterCard, JCB och Union Pay. På Nets ser vi enklare betallösningar som grunden för utveckling och tillväxt - både inom handeln och samhället.

VAD KAN NETS ERBJUDA DIG
Tillsammans, vår storlek och ditt driv, har vi styrkan att bygga världens betalningslösningar. Med förtroende från 240 banker och mer än 300 000 kunder har vi styrkan som behövs för att lyckas. Du kommer att arbeta och lära från erfarna kollegor och verka i en stödjande, internationell atmosfär.
  • Grymt team och drivna kollegor!
  • Modern arbetsmiljö i nya fina lokaler vid Skanstullsbron / Hammarby Sjöstad
  • Välkänt varumärke och konkurrenskraftiga produkter
  • Marknadsmässig lön och möjlighet till hög provision
  • Internationell arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter inom Nets
OM ROLLEN
I rollen som innesäljare kommer du att ingå i ett team om 18 personer och rapportera till Sales Manager för SME. En utvecklande säljroll där du ansvarar för att bygga upp en pipeline av nya kunder till Nets. Kunderna finns inom segmentet små och medelstora företag, allt från butiker, restauranger, hotellkedjor mm. Du blir en del i ett erfaret team med drivna kollegor som alla tycker om att hålla högt tempo och utvecklas. Du har stora möjligheter att genom din aktivitet och planering få goda förtjänst- och utvecklingsmöjligheter. Du möter dina kunder digitalt och via telefon. Du kommer löpande få utbildning och bli uppdaterad inom såväl försäljning som betallösningsbranschen.

VEM ÄR DU
  • Vi ser gärna att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning
  • Du har testat på eller arbetat med uppsökande försäljning
  • Du har tidigare arbetat med försäljning över telefon B2B eller B2C
  • Du är flytande på svenska i både tal och skrift
Koncernspråket är engelska så även din engelska bör vara flytande. Du är relationsskapande, du gillar att hålla högt tempo, hög aktivitet och jobba mot uppsatta mål. Du drivs av resultat och utveckling. För att förändra framtiden inom betallösningar söker vi drivna säljare med vinnande attityd och starkt engagemang.

Vill du bli vår nya kollega - hjärtligt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

MER OM NETS
Nets är en Nordisk betalleverantör med anor sedan 1968 och har haft bolagsnamnet Nets sedan 2010. Vi erbjuder betallösningar för fysiska butiker och onlinehandel samt finansiella tjänster för banker och kredtinstitut.

Läs mer om Nets här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga