Newton · Publicerad 21 dec

Har du examen inom webb/marknadsföring/kommunikation med 2 års relevant arbetserfarenhet? Är du i början av din karriär och vill arbeta med web content och utvecklas tillsammans med erfarna kollegor i ett expanderande företag? Då kanske du är Newton Kompetensutvecklings nya Content Developer!

Om tjänsten

Tjänsten som Content Developer är ny på Newton och din kompetens är mycket eftertraktad på företaget - du kommer att göra skillnad!

Du kommer att ansvara för att skapa material (text, bild, ljud, film) på Newtons hemsida och sociala medier. Newton är ett utbildningsföretag och materialet du skapar har i huvudsakligt syfte att omvandla besökare/följare till studenter på Newtons utbildningar.

Du ingår i ett sälj- och marknadsteam på 4 personer och rapporterar till Sälj- och Marknadschefen.

Ansvar och arbetsuppgifter

Vår organisation präglas av entreprenörskap, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nya och nöjda kunder varför engagemang, aktivitet och rätt inställning är nyckelord vi värderar högt. Vi tror att du som söker tjänsten är någon som delar våra värderingar och som har en stark vilja att lyckas och göra skillnad.

I ditt jobb ansvarar du för att utveckla, skapa innehåll och uppdatera Newton.se och skapa underlag för redaktionella artiklar. Du marknadsför Newton i sociala medier, tar fram och underhåller våra filmer och bilder och uppdaterar innehåll på utbildningssiter. Nyhetsbrev och riktade utskick ingår i dina arbetsuppgifter och under antagningsprocessen till höstens utbildningar ansvarar du för kundhantering och uppföljning av intresseanmälningar till Newtons utbildningar som delegeras till antagningsgruppen och säljavdelningen.

Dina egenskaper och kompetenser
  • Eftergymnasial examen inom webb/marknadsföring/kommunikation, gärna som Content Developer men inte nödvändigtvis
  • Nyexaminerad med 2 år av relevant arbetserfarenhet
  • Wordpress, Adobe CS är IT-program du gärna behärskar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Du bör ha intresse för eftergymnasiala studier då syftet med denna tjänst är att skapa en hemsida med relevant och engagerande innehåll som omvandlar sajtens besökare till studenter i verksamhetens utbildningar (Fastighet, IT, VVS).

Som person är du kommunikativ och utåtriktad och har goda kunskaper i datadriven marknadsföring och ett stort intresse av att hjälpa kunder till rätt beslut i deras val av utbildning. Du har en hög skriftlig kommunikationsförmåga samt god samarbetsförmåga. Du är också kreativ, flexibel och sugen på att hela tiden lära dig nya saker och att utvecklas som människa. För rätt person kommer du få ta ett större eget ansvar och även driva egna projekt.

Villkor

Detta är en heltidstjänst som börjar med provanställning och övergår i tillsvidareanställning. Arbetsplatsen är Newtons huvudkontor som ligger i Gärdet/Värtahamnen. Omgående anställning.

Newton erbjuder

Newton är ett expansivt utbildningsföretag som erbjuder anställda en utvecklande miljö där individen sätts i centrum. Newton erbjuder sina anställda utmanade roller där utveckling av såväl individen som organisationen är en självklar del av verksamheten. Newton är en attraktiv arbetsgivare som har valt en modern arbetsmiljö och moderna arbetsvillkor. Den som har rätt ambitioner och som delar Newtons värderingar hittar alltid intressanta utmaningar och anledningar att vilja fortsätta utvecklas.

Newton är ett lönsamt företag med god ekonomi och med en välutvecklad och modern syn på arbetsmiljö. Som anställd får du en konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag och individuella utvecklingsplaner med utbildning internt och externt.

Ansökan & mer information

För frågor om tjänsten kontakta gärna Sälj- och Marknadschef Mia Bermejo på mia@newton.se eller 070-887 64 54.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev senast 18 januari 2019.

OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Newton

Newton grundades 1993 och bedriver Yrkeshögskole-, Diplom- och Uppdragsutbildningar inom IT och Fastighet. Samtliga utbildningar har utformats i nära samarbete med arbetslivet vilket borgar för att studenter och kursdeltagare får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas. 2018 har Newton 750 studenter på skolorna i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Läs gärna mer på www.newton.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga