Nexer AB · Publicerad 21 apr 2021

Nexer, föredetta Sigma IT, söker nu en senior Javautvecklare för att arbeta på uppdrag hos en av Nexers spännande kunder!

Till East Tech i Stockholm söker vi nu en senior Javautvecklare för att ta uppdrag hos branschledande bolag inom Retail, Fintech eller Telecom etc. I denna roll har du huvudfokus på Javautveckling men du kommer även få arbeta med Cloudlösningar och CI/CD. Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling och troligen har arbetat med något Javascriptsramverk, som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en av spännande Nexers resa!

Hur ser rollen ut?

Som Javautvecklare hos oss arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling. Vi har små och stora kunder inom Retail, Telecom, Försäkringsbranschen och Offentliga sektorn för att nämna några. Du kommer att få bygga skalbara system och utveckla nya bygg- och deployprocesser med hjälp av CI/CD. Beroende på uppdrag har du möjlighet att påverka vilka ramverk och verktyg som ska användas. Uppdragen och dess utformning är varierande och matchas mot just din kompetens!

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det mest framgångsrika Tech-bolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor på ett bolag som värnar om kompetensutveckling.

Vi tror att du har:
  • Minst fem års erfarenhet av Javautveckling
  • Erfarenhet av AWS, Azure eller GCP
  • Erfarenhet av CI/CD (Kubernetes, Jenkins, Docker eller liknande)
  • Goda kunskaper i SQL
Du har en utbildning inom systemvetenskap eller liknande samt talar och skriver både på svenska och engelska.

Har du erfarenhet av frontendutveckling med React, Angular eller Vue är det väldigt meriterande.

För att passa i rollen som Javautvecklare på Nexer tror vi att du är van vid att arbeta i ett agilt team. Du har förmågan att med en affärsmässig och kundorienterad inställning ta dig an projekt och komma med kreativa lösningar. Du har lätt för att samarbeta med andra teammedlemmar och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

[Java, AWS, Azure, GCP, CI/CD, Jenkins, Docker, Kubernetes, SQL, Angular, React, Vue]
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga