Nexer Recruit · Publicerad 11 nov 2021

Hos oss får du tillsammans med drivna och passionerade kollegor arbeta med tekniker som ligger i framkant. Du får även vara med på vår Cloud-resa och arbeta i ett autonomt team som tar ett stort ansvar för leveransen. Om du inte redan visste det, så är Skandia med på listan över Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare, det är vi väldigt stolta över. Vill du också bli en del av vårt team?

Din vardag
Du blir en del av teamet som ansvarar för att utveckla och förvalta vår Dynamicsplattform samt alla de integrationer som utvecklas mot plattformen. Teamet består idag av 8 personer med en blandning av Scrum Master, Product Owner, Dynamicsutvecklare, .NET-utvecklare och testare. En stor del av plattformen ligger i Azure och just nu lyfter vi även ut egenutvecklade delar till molnet. Vi arbetar brett med krav, design, implementation, testautomatisering och automatiserade deployer.

Den tekniska miljön du får arbeta med ligger i framkant och består av bland annat ASP.Net Core, C# (framework och core), Azure DevOps, NServicebus, React, JavaScript, Azure, och Dynamics 365 CE.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • mycket nyutveckling och underhåll av verksamhetskritiska system
  • delta i design av nya lösningar
  • bygga och optimera integrationer mot andra system
  • bidra i Dynamicsplattformens fortsatta expansion
  • bidra till att vi håller i teknikens framkant genom att anamma ny teknik
Vem är du?
För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du behöver ha flera års erfarenhet av .NET-utveckling och Microsoft-tekniker. Du kommer att passa in i teamet om du trivs och uppskattar att delta i design- och kravdiskussioner. Det är även viktigt att du känner till och anammar erkända principer och mönster och skriver tydlig, överskådlig och underhållbar kod, samt inser värdet av automation av exempelvis tester och deployer. Det är meriterande om du har kunskap om eller erfarenhet av Azure, React, NServicebus och Dynamics. Vi ser gärna att du kommunicerar obehindrat på svenska.

Hos oss är attityden avgörande! Har du det personliga drivet, hungern och engagemanget för att ständigt utvecklas kommer du att lyckas och trivas bra hos oss. Här delar vi med oss, därför är vi även öppna för varandras åsikter och idéer. Vår kultur präglas också av mycket nyfikenhet kring teknik och gott samarbete, därför ser vi gärna att du är en team-player och en energigivare som är mån om gruppen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsulterna Artan Bitiqi på +46 (0)723 61 28 alternativt artan.bitiqi@nexergroup.com eller Atti Shamlou på +46 (0) 70 30 14 374 alternativt atti.shamlou@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.
Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga