Nexer Recruit · Publicerad 16 mars 2021

Kom och var med i vår moln-resa, där du får rita arkitekturen inom BI!

Med överblick och omvärldsbevakning är du med och driver ny teknik och nya lösningar till gagn för vår globala organisation där data är en mycket viktig del i arbetet framåt.

Välkommen till ett diversifierat bolag som satsar på sina medarbetare!

Din vardag

Du äger arkitekturen inom området, inkl. ramverk, standards och riktlinjer. Du är den som har överblick av nyttjade tjänster i Azure och lösningar samt följer upp kostnader i anslutning till det. I din roll arbetar du med att kontinuerligt utvärdera och benchmarka teknologin i förhållande till omvärlden. Det kommer finnas en stor frihet att främja nya insikter in till teamet rörande BI.

Som BI Arkitekt agerar du SME och mentor till teamet, där du stöttar utvecklarna i deras arbete. deltar i problemlösning vid behov. Du är med och översätter verksamhetsbehov, på en mer övergripande nivå, till nya BI lösningar samt för dialog med andra arkitekter gällande integrationer.

Vem är du?

Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet där en del av din tid spenderats som arkitekt, utvecklare eller applikationsspecialist inom BI, i bästa fall Azure. Du har en förståelse för DW design och kunskaper inom DMS system. Det är meriterande om du har befintliga insikter om SSRS paginated reports, SSIS samt MDM.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swedish Match har en vision om en värld utan cigaretter. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativa ­produkter till cigaretter är kärnan i det vi gör. På Swedish Match jobbar du i ett internationellt börsnoterat bolag som utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa produkter under marknadsledande varumärken. Swedish Match har verksamhet i elva länder och koncernens produkter säljs över hela världen med tillverkning i sju länder. Huvudkontoret, där denna roll utgår ifrån, ligger i centrala Stockholm.

Grundläggande värderingar är passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Det existerar en koncerngemensam hållbarhetsplan. Uppförandekoden utgör grunden för vårt hållbarhetsarbete inom hela koncernen. Den representerar Swedish Match och alla våra medarbetares engagemang för att bedriva vår affärsverksamhet på ett ansvarsfullt sätt genom att visa integritet och respekt för våra intressenter och samhället som helhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga