Nexer Recruit · Publicerad 24 nov 2021

Brilliant växer! Som en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattform för kund- och medarbetarupplevelser söker vi nu en CTO som vill vara med och ta oss vidare i nästa steg att stärka vår ledande position på marknaden. Du är en kund- och affärsnära visionär som drivs av att leda i förändring och älskar utmaningen att genom ditt "Growth Mindset" ta vår produkt till nästa nivå tillsammans med vårt engagerade Brilliant team!

Din vardag

Du är en del av ledningsgruppen i ett Techbolag där du jobbar både med strategi och att exekvera. Du ansvarar för att plattformen utvecklas i en riktning som stärker vårt marknadsvärde och maximerar kundnyttan. Du är ytterst ansvarig för den tekniska produktleveransen och ditt team ansvarar för hela kedjan från krav, design och utveckling till utrullning och devops av plattformen. Ditt ansvar blir att, tillsammans med ditt team på 20 personer, säkerställa att utvecklingsplanen hålls utifrån Brilliants produkt- och affärsvision för att möta en kommersiell marknad.

Några av de du kommer ha ett tätt samarbete med är kund, sälj, leverans, ditt team, LG och styrelsen där du, med din starka kommunikativa förmåga kan delge, skapa förståelse och rapportera insikter kring produkten.

Vem är du?
  • Du har en relevant högskoleutbildning
  • Har jobbat på ett IT produktbolag
  • Erfarenhet av att ha drivit molnarkitektur i en modern IT miljö
  • Du har minst 5 års erfarenhet som agil förändringsledare med "lean-thinking"
  • Har minst 10 års erfarenhet och förståelse från olika komplexa IT miljöer
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Zuzana Cisternas på zuzana.cisternas@nexegroup.com alternativt mobil: +46 (0) 73 097 94 03 eller rekryteringskonsult Markus Hanna på markus.hanna@nexergroup.com alternativt mobil: +46 (0) 73 031 15 81 Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brilliant Future är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattform för kund- och medarbetarupplevelser. Med över 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i över 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. På Brilliant är vi ett härligt gäng med en mix av systemvetare, beteendevetare, analytiker, marknadsförare, ingenjörer och ledare som alla har en sak gemensam. Vi drivs av att hjälpa andra. Vi hjälper kunder och vi hjälper varandra. Vi trivs i en varm miljö, är vänliga och generösa och förstår på djupet människor i alla organisationer. Sedan Juni 2021 är vi noterade på First North.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga