Nexer Recruit · Publicerad 23 sept 2021

Som förvaltningsledare IT på Feelgood är du den som ansvarar för en systemportfölj innehållandes centrala system för bolaget och sålunda säkerställer att dessa fungerar optimalt för både organisation, kund och slutanvändare. Det är dina kunskaper och förmågor- i dialoger, kravställning och styrning - som främjar att utvecklingen skapar önskat värde för alla.

Bli en del av visionen- Sveriges friskaste kunder!

Din vardag

Du ansvarar för att sätta förvaltningsplaner för respektive system och driva kontinuerligt förbättringsarbete tillsammans med leverantörer, partners och verksamhet; här kan även nämnas att du exempelvis är mottagare av en egenutvecklad självbetjäningsportal.

I din roll deltar du i utrednings-, krav-, och releasearbete för att säkra förvaltningsbarhet på både kort- och lång sikt. Det är din förståelse för vad som är möjligt, rimligt och mest värdefullt som guidar dina beslut i vardagen. Du agerar expert relaterat till ärenden som driftspartner eskalerar och styr likaså aktiviteter såsom förvaltningsmöten, dokumentation/avtal, uppgraderingar och liknande.

Vem är du?

Du innehar erfarenhet inom förvaltning av ett eller flera system i en portfölj. I dina tidigare roller har du varit kravställande gentemot partners/leverantörer och du har en vana av att interagera med verksamhet och systemanvändare. Du har därav utvecklat en förmåga att dokumentera lösningen du arbetar med samt kommunicera det på olika nivåer för att nå fram till olika målgrupper.

Erfarenhet av förvaltningsmetodik och egenutvecklade system anses meriterande.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta Kristin Burrescia på kristin.burrescia@nexergroup.com alternativt 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY. www.feelgood.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga