Nexer Recruit · Publicerad 27 okt 2021

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för molntjänster och som vill vara med och möjliggöra Folksams resa till publika molnet.

Vill du jobba i ett företag med både hjärta och hjärna som satsar mycket på IT? Vill du forma innovativa och smarta IT-lösningar i agila team som skapar trygghet och värde för Folksams kunder? Just nu fokuserar vi på digitalisering av kundmötet, utveckling av morgondagens försäkringssystem och förflyttning mot publika molntjänster.

Din vardag

I rollen som System Engineer blir du en viktig kollega i teamet Cloud & Container inom IT Infrastructure & Operations. Här får du vidareutvecklas i en teknisk specialistroll där du är med och genomför resan till publika molnet med developer enablement som ledstjärna. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att:
  • fungera som ett internt expertstöd med on-boarding och tätt samarbete med de team som ska lyfta sina system till Microsoft Azure.
  • driva, stötta och utbilda IT-organisationen i skapandet av en modern infrastruktur.
  • utveckla, underhålla och livscykelhantera de infrastrukturmoduler som används.
  • stötta applikationsteam i migrering till molnet.
Vi erbjuder dig en utmanande roll i ett stort och kundägt företag. Vi stödjer våra medarbetares utveckling, prioriterar balans mellan arbete och fritid, har bra anställningsförmåner och goda karriärmöjligheter. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi agilt och aktivitetsbaserat. Denna tjänst är placerad på vårt kontor vid Skanstull i centrala Stockholm. Här kan du se filmen om hur det är att jobba hos oss, www.folksam.se/att-jobba-har.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred teknisk bakgrund inom infrastrukturområdet. Du har ett djupt tekniskt intresse och brinner för att möjliggöra innovativ utveckling. Du är erfaren inom cloud och har förståelse för IaC. Du är väl insatt i moderna tekniker och agila arbetssätt samt har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och i skrift. Det är meriterande med erfarenheter inom nätverk, storage, loggning, monitorering, Terraform, Windows/Linux-administration/felsökning samt containerteknik, ex. Azure Kubernetes Service eller OpenShift.

Som person är du nyfiken, initiativtagande, lösningsfokuserad och självgående. Du håller dig uppdaterad inom ditt kompetensområde och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du har en god social kompetens, samarbetar bra med andra och har lätt för att kommunicera.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com eller 070-3018279. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Per Hansson 070-831 60 67, Forena Leif Blomqvist 070-831 60 44 och Handels Mikael Carlsson 070-831 51 32.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga