Nigel Wright · Publicerad 13 okt

Vitamin Well växer och söker nu en ytterligare KAM till deras säljteam som ska ansvara för deras konton inom dagligvaruhandeln. Tjänsten rapporterar till deras Försäljningschef och utgår från Vitamin Wells kontor i centrala Stockholm.

Om Vitamin Well

Vitamin Well grundades 2006 med målsättningen att ta fram goda, nyttiga och törstsläckande vitamindrycker för den skandinaviska marknaden. I maj 2008 lanserades de första produkterna i Sverige via Apoteket och idag är de marknadsledande i Norden inom kategorin vitaminberikade drycker och tar andelar i alla europeiska marknader de är aktiva i. Fler varumärken, fler produkter, fler leverantörer och fler marknader med många nya kunder ökar ständigt komplexiteten.

Arbetsbeskrivning

I rollen som KAM hos Vitamin Well är din huvudsakliga uppgift försäljning gentemot definierade nyckelkunder inom dagligvaruhandeln. Du bygger och förvaltar deras befintliga kundbas men ansvarar även för att bearbeta och förvärva nya potentiella kunder som du skapar djupa och goda relationer över tid. Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning. Du arbetar mot mål och budget och samarbetar tätt med Försäljningschefen.

Erfarenhet och personlighet

I denna KAM roll lägger Vitamin Well störst vikt vid ditt inre driv, ambition, affärssinne och förmåga att nå uppsatta mål. Branscherfarenhet inom dagligvaruhandeln är meriterande men inget krav. För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet från någon form av säljroll. Du har minst gymnasieutbildning och har gärna påbyggt denna med någon form av säljutbildning. Du är en god kommunikatör som är lösningsorienterad och förtroendeskapande, samt är lyhörd för kundernas behov. Du brinner för relationsbyggande och är van vid att jobba självständigt, samtidigt som du har förmågan att arbeta i team. Du är van vid att arbeta strukturerat och noggrant men kan även hantera en miljö med omprioriteringar. Som person är du resultatorienterad och motiveras av att göra nya affärer. Du är målmedveten och har ambition och vilja att prestera, Du är prestigelös och ödmjuk. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har körkort.

Vad Vitamin Well har att erbjuda

Vitamin Well befinner sig i en mycket spännande fas med nya produkt- & varumärkeslanseringar. Detta är därför en unik möjlighet för dig som önskar bli del av ett engagerat säljteam i ett expansivt och framgångsrikt bolag med stora ambitioner där du får arbeta nära försäljningschefen. Du kommer in i en platt organisation med snabba beslutsprocesser där du kan vara med och påverka. Vill du få möjligheten att växa inom försäljning och vara med på Vitamin Wells resa?

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vitamin Well med Nigel Wright. Du är välkommen med din ansökan (CV och personligt brev i Word-format) snarast möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Nigel Wright.



Key account management, KAM, FMCG, Sales, Key account manager
+ Läs mer om jobbet