Nilfisk AB · Publicerad 3 sept

Vill du ge din karriär inom B2B-försäljning en kickstart? Vi erbjuder en kundnära och omväxlande roll med goda utvecklingsmöjligheter nationellt såväl som internationellt.

Som ett led i att säkerställa att våra återförsäljare och slutkunder även i framtiden erbjuds kundservice av högsta klass söker vi nu två Junior Sales Representatives, med bas i Göteborg respektive Stockholm.

Rollen

Som Junior Sales Representative hos oss på Nilfisk blir du en viktig del i vårt säljteam som i dagsläget består av ca. 20 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar. Som Junior Sales Representative hos oss på Nilfisk ingår du i vårt nationella KAM-team. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att etablera goda och långsiktiga relationer med våra återförsäljare och kunder - du och ditt team når framgång genom hög närvaro och tät kontakt med återförsäljare och slutkunder.

Du företräder och förfogar över några av marknadens mest konkurrenskraftiga produkter för professionellt bruk inom bl.a. Retail, Contract Cleaners och Building & Construction. Men, även om det är svårt att bortse från vårt fina produktsortiment så vill vi att du i din försäljning tar utgångspunkt i våra kunder och slutanvändare, snarare än i våra produkter. Vi ser framför oss hur du blir en starkt bidragande part i att gå från produktfokus till kundfokus. Du rapporterar till Sales Manager/KAM Sverige och arbetar i nära samarbete med vårt KAM-team men även våra Distriktsäljare och övriga Jr Sales Representatives på andra orter i Sverige.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Att vinna hyllplaceringar i butik och optimera exponeringsytor för Nilfisk produkter hos våra återförsäljare
  • Säkerställa kampanjer och ge förslag på förbättringar hos återförsäljare
  • Etablera och vårda relationer med butikschefer, sortimentansvariga avdelningschefer och slutkunder genom hög besöksfrekvens och tät dialog
  • Representera Nilfisk på mässor och delta vid butiksaktiviteter såsom öppet hus etc.
  • Utbilda butikspersonal och genomföra produktdemonstrationer ute hos återförsäljare och slutkunder
Du når framgång hos våra kunder genom din närvaro och din tillgänglighet. I samråd med din chef och ditt team skapar du en god försäljningsstruktur och besökscykler vars frekvens passar såväl dig som dina kunder. Du tillbringar större delen av din tid hos våra kunder i Stockholmsregionen men du kommer även besöka kunder i andra delar av Sverige.

Vi Erbjuder

Vi tror att du, liksom vi, redan från dag ett har som mål att växa och avancera inom Nilfisks organisation. Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på Nilfisk ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt och internationellt.

Du erbjuds möjligheten att träda in i en helt ny roll inom Nilfisk. Det är du och dina Junior Sales-kolleger på andra orter i Sverige som kommer sätta formen för hur vi som globalt bolag ska arbeta för att öka vår närvaro hos våra återförsäljare och slutkunder världen över. Det innebär att du redan från start erbjuds goda möjligheter att forma din roll och vara med och påverka våra interna och externa processer.

Placering Stockholm. Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Kollektivavtal. Fast lön samt bonus. Tjänstebil.

Din profil

Vi söker inte nödvändigtvis dig som redan nu ”kan”, vi söker snarare dig som ”vill”. Din nyfikenhet, din kunskapstörst, ditt driv att ständigt förbättra dig samt din ambition att utvecklas som person kommer vara avgörande för att lyckas i rollen, och med tiden ta nästa steg inom Nilfisk.

Vi tror att du:
  • Drivs och motiveras av utmaningar och personlig utveckling
  • Kanske är i början av din karriär och har några års erfarenhet av B2C- eller B2B-försäljning, gärna från butik
  • Trivs med att arbeta fritt och ansvara för din egen planering samt dina och ditt teams resultat
  • Bor i Stockholm/Göteborg eller i det direkta närområdet
Körkort för personbil är ett krav.

Slutligen söker vi dig som trivs med att arbeta nära kunden och du har en förmåga att entusiasmera och inspirera personer i din närvaro. Du har ett starkt intresse för att göra affärer och att skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-09-30. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Sales Manager/KAM Sverige, Tobias Jarl; tobias.jarl@nilfisk.com.

Om Nilfisk

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Besök vår hemsida för mer information om oss: www.nilfisk.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning