Nokian Tyres · Publicerad 23 sept

Har du förmågan att se samband? Tycker du det är spännande med försäljningsstatistik? Kan du hantera stora volymer i Excel? Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker till Nokian Tyres en uthållig och strukturerad Financial & Sales support. Tjänsten går ut på att på bästa sätt utveckla och sköta systemen för försäljningsstatistik, bonusunderlag mm. Din roll blir lite grand som en "spindel i nätet" mellan olika avdelningar på företaget och du rapporterar direkt till Ekonomichefen.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Sökord: försäljningsanalys, Excel, kundstatistik, kundavtal, uppföljning av försäljning, systemvård, CRM-system

Arbetsuppgifter

Som Financial & Sales Support jobbar du med att uppdatera och administrera vår kunddatabas, ta fram försäljningsstatistik, samt beräkna bonusunderlag och statistik till våra kunder. Du kommer att fungera som en länk mellan försäljningschef, distriktsansvariga, CRM-system och kunder.
Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Grunddata i affärssystem; exempel kampanjpriser, kundrabatter samt prisjusteringar
  • Upprätta nya kunder och underhåll av befintliga avtal
  • Försäljningsuppföljning, framtagande av försäljningsstatistik
  • Beräkna kundernas bonus, samt administrera underlag för utbetalningar
  • Du är ansvarig för att utveckla våra rapporter och system för uppföljning av vår försäljning
  • Analys av försäljningen till försäljningschefen och distriktsansvariga
Utbildning/erfarenhet

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker har troligen några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, högskolebakgrund är meriterande. Tjänsten ställer stora krav på administrativ förmåga och struktur i arbetet. Viktigt för oss är att du har goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel, då det kommer att vara ett viktigt arbetsredskap. Erfarenhet från att jobba med rådata och sammanställa och analysera är meriterande, men inget krav.
Som person har du ett genuint intresse av statistik och analys och trivs i rollen som huvudansvarig för både interna och externa rapporter. Du är en självgående person med starkt driv, men med stor ödmjukhet och prestigelöshet. Då arbetsbelastningen tidvis är hög krävs att du kan arbeta systematiskt och strukturerat samt är van att driva ditt eget arbete. För den här tjänsten krävs att du talar och skriver engelska och svenska.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nokian Tyres är Nordens ledande däcktillverkare och den enda i världen som koncentrerar sig på tillverkning av däck för nordiska förhållanden, såsom sommardäcket Hakka och vinterdäcket Hakkapeliitta. Företaget utvecklar och tillverkar sommar-och vinterdäck för bilar och däck för tunga fordon. Försäljning och distribution sker genom återförsäljare och kunder som har ett långvarigt samarbete med företaget. Organisationen består av engagerade medarbetare och arbetsmiljön är öppen, dynamisk och utvecklande. Nokian Tyres har logistikcenter med lager och kontor i moderna lokaler i Rosersberg, norr om Stockholm. www.nokiantyres.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga