Nordea · Publicerad 21 aug

Till en specialiserad kundservice inom Nordea söker vi två nya medarbetare

Vi söker just nu två nya medarbetare till ett specialiserat team i Nordea. Vi räknar med att det kommer att bli cirka 30 till 40 timmar per vecka - dag/kväll/helg och där schemat är oregelbundet. Detta är uppdrag där du får möjlighet till ett stimulerande arbete med mycket ansvar och varierande arbetstider. Teamet sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Uppdraget startar den 9-e oktober och pågår fram till och med maj 2019 med stora chanser till förlängning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en spännande och stimulerande tjänst på en av Europas största banker. I tjänsten ingår mycket kundkontakt och du får en bra inblick i finansbranschen. Du kommer även arbeta med att förebygga ekonomisk brottslighet och kortbedrägerier. Teamet sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du kommer börja med att få lära dig uppgifterna som Service Agent där du kommer att ha kundkontakt i form av både utgående och inkommande samtal. Du kommer även att bevaka och analysera transaktioner i realtid samt arbeta med spärrhantering. Det är därför mycket viktigt att du har en professionell inställning och kan ge kundservice av hög kvalitet. Detta är en möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter - både att ge högkvalitativ service till bankens kunder samt att förebygga ekonomisk brottslighet.
  • Teamet du arbetar i har en portfölj av uppgifter och målbilden är att alla i teamet ska kunna utföra samtliga arbetsuppgifter. Det innebär att du även kommer få utbildning i rollen som Fraud Investigator så fort det är lämpligt. Dina uppgifter i den rollen innefattar att granska och övervaka korttransaktioner i realtid och vid avvikelser kontakta kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
  • Teamet bemannas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Passen varierar i längd men din arbetstid kommer att motsvara cirka 30-40 timmar per vecka. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet och alltid tillsammans med minst en annan kollega.
  • Uppdraget startar den 9-e oktober och pågår fram till sista maj med stor möjlighet till förlängning.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt. Teamet är en mix av konsulter från TNG och fast anställda på banken som har gedigen erfarenhet av dessa uppgifter.
Dessa tjänster ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund.
Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, mycket nära tunnelbanestationen. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet och alltid tillsammans med minst en annan kollega.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig.
Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av Officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.
Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om kundkontakt samt att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga