Nordic Capital · Publicerad 21 okt

Är du en nyutexaminerad ekonom som vill börja din karriär inom redovisning? Vi på SW hjälper vår kund Nordic Capital med att hitta en ekonomiassistent. Uppdraget är ett vikariat från och med 1 februari 2017 och pågår i ca ett år. Under uppdragets längd kommer du att vara anställd direkt hos kunden.

Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du ges stor chans till ansvar och utmaningar. För de 4 svenska bolagen kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, löpande bokföring, in- och utbetalningar, granskning av reseräkningar samt granska och bokföra reseutlägg. Du kommer även att stötta kundreskontra till viss del och göra uppföljningar.

Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen vilket gör den perfekt som ett första steg i karriären. I ekonomigruppen sitter totalt 7 personer varav 3st som du kommer ha nära och daglig kontakt med. Du kommer även ha kontakt med leverantörer och övriga organisationen.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som är nyutexaminerad ekonom och som kanske har arbetat som ekonomiassistent under sommarlov eller vid sidan av studierna. Då du kommer komma in i organisationen med relativt liten erfarenhet är det viktigt att du vågar ställa frågor, att du är ansvarsfull och har god arbetsmoral. Vi ser gärna att du är driven och att du har skinn på näsan samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös.

Övrig information
Uppdraget ovan är ett vikariat som vi på SW hjälper kunden med. Du kommer att vara anställd direkt hos kunden från och med 1 februari 2017 och ca 1 år framåt. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
SW