Nordic Insource Solutions AB · Publicerad 18 sept

Vi söker engagerade konsulter som vill göra skillnad!

Nordic Insource Solutions växer och vi söker nu drivna och engagerade konsulter med 3-5 års erfarenhet som vill utvecklas tillsammans med oss. Här får du utväxling på din egen potential samtidigt som du utmanar, leder och coachar dina mer juniora kollegor till gemensamma framgångar, alltid med ambitionen att skapa ännu bättre resultat och mervärde för våra kunder.

Om Insource

Vi är en modern uppstickare inom klassisk Management Consulting och Interim Management. Våra konsulter är specialister inom ekonomi, inköp och förändringsledning där vår styrka ligger i att vi på ett flexibelt sätt kan stödja våra kunder med så väl operativt arbete som strategiska och taktiska frågor på ledningsnivå. Vi finns alltid på plats ute hos våra kunder, axel mot axel, för att på bästa sätt kunna förstå deras verksamhet och på så vis skapa förutsättningar för ännu bättre resultat. Våra kunder omfattar allt från startups till börsnoterade storbolag i olika branscher. Vi tror på våra medarbetares förmågor, olikheter och potential. Vi skapar delaktighet, engagemang och ansvar genom att involvera och se till att alla är en del av bolagets utveckling och tillväxt.

Om tjänsten

Som konsult på Nordic Insource Solutions får du möjlighet att växa tillsammans med bolaget och dina uppdrag. Uppdragen och längden på densamma varierar från tid till annan och kan omfatta såväl löpande bokföring, komplexa redovisningsfrågor, controlling eller projektstöd samt förändringsledning. I din roll som konsult på Insource finns stora möjligheter att också utveckla din affärsmässiga och kreativa sida genom att bidra med idéer och handling till den strategiska förflyttningen.

Genom den struktur och metodik vi arbetar efter ger vi även dig som konsult tydliga mål och en karriär-och utvecklingsplan som du får hjälp med att uppnå. Detta sker genom kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef. Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Är intresserad av att jobba i ett bolag som vet att din utveckling är en viktig del i vår egen framgång. Du har en masterutbildning och 3-5 års arbetserfarenhet inom ekonomi, som anställd eller konsult. Du är analytisk, resultatorienterad och en utmärkt kommunikatör, både skriftligt och muntligt. Att arbeta som konsult kräver en god strukturell förmåga och ett varmt engagemang, du är därför en stresstålig person som triggas av och växer med utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Kungsträdgården, men är minst lika ofta ute hos våra kunder.

Är du nyfiken på att arbeta i ett bolag som värdesätter din utveckling och dina styrkor? Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till recruitment@insource.nu. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Recruiter Helena Ambrén (tel: 076 171 53 00) eller VP Talent & Sales Lena De Geer (Tel 073 745 31 49) Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en modern uppstickare inom klassisk Management Consulting och Interim Management. Våra konsulter är experter inom ekonomi, inköp och förändringsledning där vår styrka ligger i att vi på ett flexibelt sätt kan stödja våra kunder med så väl operativt arbete som strategiska och taktiska frågor på ledningsnivå. Vi finns alltid på plats ute hos våra kunder, axel mot axel, för att på bästa sätt kunna förstå deras verksamhet och verklighet och på så vis skapa ännu bättre resultat och värde. Våra kunder omfattar allt från start up:s till börsnoterade storbolag i olika branscher. Vi tror på våra medarbetares förmågor, olikheter och potential och skapar delaktighet, engagemang och ansvar genom att involvera och se till att alla är en del av bolagets utveckling och tillväxt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller , Konsult

Inga fler jobb från Nordic Insource Solutions AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga