Nordic Solution · Publicerad 22 sept

Nordic Solution är ett växande företag som har sitt kontor i Gamla stan. De arbetar med hela konceptet kring datadrift, elektronisk fakturahantering och scanning av fakturor och dokument. Nu söker Nordic Solution dig som vill arbeta som 2:nd-line support och systemadministration. I rollen finns det även goda utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har minst 5 års teknisk kunskap och vill jobba med 2:nd-line support och systemadministration i ett team som brinner för att ge kunden bästa möjliga service. Arbetsuppgifterna inkluderar avancerad felavhjälpning och support samt installation av servrar, programvaror och även arbete med design och uppsättning av nya funktioner, produkter och system. Vidare är du delaktig i projekt vid övertagande av nya kunder och arbetar dagligen med drift av server miljö, backuphantering och automatisering i powershell.

Utbildning/erfarenhet

Minst 5 års teknisk erfarenhet
Goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska
Windows Server 2003-2012
Group policy management
Exchange 2010-2013
MS SQL
Serverhårdvara
Hyper-v
Remote Desktop Services
B-körkort

Du som person:
Vi ser att du som söker är serviceinriktad med en positiv och hjälpsam attityd. Du värdesätter även eget ansvar, högt tempo, lagarbete och rak kommunikation.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga