Nordiska · Publicerad 16 juli 2020

Redovisningschef
Till framgångsrika Nordiska söker vi en utpräglad och ambitiös Redovisningschef som vill vara med på en spännande resa och utmana branschen.

Som Redovisningschef rapporterar du till CFO och ansvarar för;
  • Redovisning inkl. bokslut, avstämningar och konsolidering i enlighet med IFRS
  • Finansiell rapportering såsom årsredovisning och delårsrapport
  • Affärssystem
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Kontakt med partner som Nordiska outsourcat delar av ekonomifunktionen till (lön, skatter, fakturascanning) samt ansvarar för deras arbete
  • Kontakt med revisorer
  • Att vara uppdaterad på regelverken (IFRS, aktiebolagslagen, bokföringslagen etc.)
  • Att förbättra och effektivisera arbetet inom redovisningsfunktionen
Erfarenhet och bakgrund
Den vi söker har några års erfarenhet inom bank/finans och/eller av revisionsarbete mot bank-/finansbranschen och vill ta nästa steg i karriären som Redovisningschef. Du har genom dina erfarenheter skaffat dig mycket starka redovisningskunskaper och vi ser också att du har en relevant akademisk utbildning samt mycket goda kunskaper i MS Excel.

Att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar av ekonomiprocesser är något du trivs med och du har också en vilja att vara ”hands-on”. Här får du verkligen möjligheten att sätta stor egen prägel på redovisningsarbetet.

Nordiska strävar efter att ständigt utveckla och förbättra sin verksamhet och erbjudande så du måste trivas med att verka i föränderlig och utvecklingsfokuserad miljö där man alltid vill bli bättre. Som ett led i bolagets expansion kommer du också att vara delaktig i att rekrytera in en redovisningsassistent till teamet.

Som person
Förutom relevanta erfarenheter är det också viktigt att du är en person som är noggrann, strukturerad, driven och engagerad. Du har en god förmåga och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och har lätt för att kommunicera med andra.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placering: Humlegårdsgatan 14, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Nordiska med AH Executives. Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter.

Hans Holmqvist, hans.holmqvist@ahexecutives.se, tel. +46 (0)700 929 420

Niklas Almquist, niklas.almquist@ahexecutives.se, tel. +46 (0)733 640 640

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget - Ett kreditmarknadsbolag i teknikens tid.

De flesta människor vill göra ett avtryck. Man vill göra skillnad och synas. Det ligger i vår natur. Frågan är bara om det görs ur ett nyttoperspektiv eller ett egoperspektiv. Vi tror på det enkla. Att om du skall göra något, så gör det ärligt. Och gör det bra! Kan ju låta lätt att säga men är faktiskt svårt att leva upp till.

Vi är av uppfattningen att de flesta produkter och tjänster redan finns. Vi tror också att alla tankar redan är tänkta. Men samtidigt är vi övertygade om att man kan göra saker på olika sätt. Och det är hur man gör det, och av vilken anledning man gör det, som gör skillnad. En skillnad som känns. Och syns.

Nordiska är ett kreditinstitut i en mycket spännande fas i dess historia. Nordiska är verksam i Sverige, Finland och Tyskland och erbjuder krediter till företag och privatpersoner, med eller utan säkerhet, samt inlåning med statlig insättningsgaranti. De senaste åren har vår modell bevisats och resan fortsätter med full kraft! Läs mer om oss www.nordiska.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Nordiska tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga