Nordiske Medier · Publicerad 15 juni 2021

Vi söker en Säljare till vår prenumerationsavdelning!

Vilka är vi?

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett stort antal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln, hälsa, sjukvård och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch.

Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 80 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Läs mer om oss på www.nordiskemedier.se

Rollen!

Med placeringsort i Solna söker vi nu en medarbetare som kan bidra till den fina resultatutvecklingen på Nordiske Medier Sverige och bli en viktig spelare i ett dynamiskt team.

Som Säljare använder du huvudsakligen telefonen som arbetsredskap och deltar i ett litet men väl sammansvetsats säljteam med syftet att öka antalet prenumerationer på material både i print och digitalt.

Är du driven, affärsmässig och duktig på att bygga relationer kan detta var jobbet för dig!

Vi erbjuder en trevlig miljö i moderna lokaler i Solna med många duktiga medarbetare.

Vem är du?

Vi söker en medarbetare som bidrar med fart och entusiasm och snabbt bygger relationer med sin affärsmässiga attityd. Har du attityden och glöden så lär vi dig resten!

Är du redo att anta utmaningen?

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: amir@kraftsam.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga