Nordnet · Publicerad 12 nov

Är du flytande i finska och har ett genuint intresse samt erfarenhet av administrativt arbete? Har du arbetat inom bank & finans, försäkringsbranschen eller ser en möjlighet till att få göra det? Nu får du chansen att arbeta i en spännande roll, nära verksamheten och dessutom bli en del av ett framgångsrikt team. Om du känner igen dig i detta så kan det här vara en tjänst för dig!

Du kommer vara placerad på Nordnets huvudkontor på Kungsholmen.

Arbetsbeskrivning
Som finsktalande administratör får du möjligheten att arbeta med varierande administrativa uppgifter för Nordnets nordiska marknader. Det är ett nära samarbete med övriga kollegor och du får chansen att arbeta med samtliga ansvarsområden inom Customer Operations.

Som finsktalande administratör kommer du bland annat att arbeta med onboarding av nya kunder, uppdatering av kunddata och konkursförfaranden. Du kommer dessutom att arbeta med AML- och skatterelaterade frågor.

I denna roll kommer du även arbeta med kundvård och vara fokuserad på finsktalande kunder.

Du kommer att:
  • hantera nya som befintliga kunder
  • göra kund- och kontoregistreringar samt kontoavslut
  • svara på frågor från interna stakeholders och ha en aktiv dialog med dem
  • vara delaktig i hanteringen av dödsboprocessen och dess olika element
Kvalifikationer och egenskaper
Du har förmodligen en universitetsexamen i t.ex. ekonomi eller liknande och har erfarenhet av administrativa uppgifter och samordning. Det är ett krav att du kan tala, läsa och skriva finska, svenska och engelska. Erfarenhet från bank och finans eller försäkringsbranschen är meriterande. Du är van med att arbeta i Excel.

Som person bör du vara professionell, ha ett öga för detaljer och uppskatta betydelsen av god kvalitet. Dessutom är du engagerad och utmanar gärna arbetssätt i syfte att effektivisera. Du omfamnar förändringar och är nyfiken. Du är snabblärd och vill ständigt förbättra din kunskap.

Känner du igen dig i detta så kan du vara den vi letar efter!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Nordnet med Amendo och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Charlotte Umunna, Charlotte.umunna@amendo.se. Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nordnet är en digital bank med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, där alla centrala funktioner hör hemma. Stockholmskontoret är också hem åt kundservice och försäljningsteamet för den svenska marknaden. I Oslo, Köpenhamn och Helsingfors har vi lokala kontor med kundservice, försäljning och marknadsföring.

Den nordiska marknaden domineras av traditionella banker och försäkringsbolag. På alla marknader är Nordnet en utmanare, tillsammans med en eller två lokala konkurrenter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration