Nordström & Co Trävaror KB · Publicerad 29 nov

Nordströms Trä och Fosforos säljer och levererar byggmaterial och betongkomplement till yrkesfolk från sina anläggningar i Liljeholmen, Stockholm och Slagsta, Norsborg. Företagens ambition är att vara Stockholms bästa leverantörer av byggmaterial respektive betongkomplementprodukter.
Företagen ingår i Nordströmskoncernen som har tio anläggningar och levererar trävaror, snickerier och byggmaterial till yrkeskunder i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Norsborg, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping.
Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2017 1 470 miljoner kronor.


Du kommer att sköta löpande redovisning, bokslut och kreditkontroll. För att lyckas i tjänsten har du lägst ekonomutbildning på gymnasienivå eller högre samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är välstrukturerad, effektiv, flexibel och prestigelös. Efter en introduktionstid arbetar du självständigt men i samråd med platscheferna och koncernens ekonomichef. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på heltid i två väl etablerade bygghandelsföretag. Tjänsten utgår från Nordströms Trä men arbetet kommer att utföras på båda anläggningarna.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Andreas Nordström 08 – 578 690 16 (platschef, Nordströms Trä), Christoffer Amrén 070 497 00 61 (platschef Fosfors) eller Lars Artursson 08 - 578 690 15 (koncernens ekonomichef).

Din ansökan med ett kortfattat CV vill vi ha snarast till andreas.nordstrom@nordstroms.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt
Mejla Andreas Nordström

Inga fler jobb från Nordström & Co Trävaror KB tillgängliga