Novatrox AB · Publicerad 23 feb

I rollen som konsultchef leder och coachar du dina medarbetare, du ger kontinuerligt feedback och utvecklar dina medarbetare till sin fulla potential. Du får vara med och påverka och influera vårt arbetssätt och hos oss uppmuntras du att bidra med idéer och handlingskraft för att fortsätta utveckla vår verksamhet. Du kommer att vara ansvarig för våra seniora arkitekter och projektledare vilket är ett team på ca 18 personer.

Tjänsten innebär bland annat:

· Personalansvar och rekrytering

· Utveckla och följa upp medarbetare

· Matcha medarbetare till rätt uppdrag

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ledarskap, gärna i en roll där ledarskapet sker på distans. Du har en bakgrund inom IT med ett gediget intresse för IT och teknik.

Som person har du ett starkt inre div, är engagerad och framförallt brinner du för ledarskap. Du har en hög leveransförmåga och ett affärs- och prestationsinriktat förhållningssätt. Då ditt arbete innebär stora kontaktytor är sociala och kommunikativa färdigheter betydelsefullt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen med din ansökan senast den 30 mars till Frida Öst, frida.ost@novatrox.se 070 897 77 03
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Novatrox är ett IT-konsultbolag som grundades 2010 och idag jobbar ca 30 personer hos oss. Vi specialiserar oss inom informationssäkerhet, digitalisering och rådgivning och har specialister inom områdena arkitektur, .NET samt management. Genom tjänster och team av duktiga konsulter är vi bäst på att leverera innovativa lösningar för våra kunder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Novatrox AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga