OOF Bostad AB · Publicerad 6 sept

Vi söker dig med gedigen redovisningserfarenhet som vill vara en del utav ett växande företag inom fastighetsbranschen. För OOF Bostads räkning söker vi en redovisningsansvarig som ska vara med och bygga upp ekonomifunktionen i bolaget. Som redovisningsansvarig kommer du att fokusera på att hela redovisningsprocessen förblir stabil och har möjlighet att växa i storlek i takt med att bolaget växer. OOF Bostad AB är ett expansivt bostadsutvecklingsbolag som arbetar med nyproduktion av attraktiva bostadsrätter i Stor-Stockholm och Uppsala. Som redovisningsansvarig kommer du att rapportera till bolagets VD och arbeta på deras kontor i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:
  • Löpande redovisning
  • Betalningar och överföringar
  • Ansvara för månads, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisningar och deklarationer
  • Lönehantering
  • Skatt- och momsredovisning
  • Kontakt med revisorer
  • Bidra i ekonomiska analyser


Kvalifikationer och erfarenhet


Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har erfarenhet av att ansvara för bokslutsprocesser samt erfarenhet av arbete med årsredovisning. Du ska även ha kommit i kontakt med koncernredovisning i en tidigare tjänst. Vi ser det som mycket värdefullt om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen, men det är inget krav. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att fungera i rollen som redovisningsansvarig är det viktigt att du är en positiv person med ett flexibelt arbetssätt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt en vän av ordning. Eftersom bolaget är i en uppstartsfas, är det viktigt att du trivs med föränderliga miljöer där det finns en prestigelöshet bland kollegor och där du har en roll nära ägare. Därför har du en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vidare har du en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.

Placeringsort: Stockholm

Om OOF Bostad AB

OOF är en modern bostadsutvecklare med fokus på Stockholm och Uppsala. Vi skapar bostäder där vår vision och genomtänkta design adderar långsiktigt värde. Fokus är på resurseffektivitet, miljömedvetenhet och kloka materialval. Bolaget grundades 2014 och har sedan start expanderat kraftigt. För närvarande finns ett par hundra lägenheter och radhus i projektportföljen.


I denna rekryteringsprocess samarbetar OOF Bostad AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB