OPR Finance · Publicerad 31 jan

Vi på OPR Finance växer och vi letar just nu efter en kredithandläggare till vårat team. Som kredithandläggare på OPR-Finance AB kommer du främst att jobba med vår flaggskeppsprodukt OPR Privatlån. Du kommer även få möjligheten att vidareutveckla vår nystartade bedrägeriavdelning och sätta din ton och prägel på OPR-Finance AB.

Som anställd kommer du att ingå i back office-teamet och jobba tillsamans med drivna och engagerade kredithandläggare inom både B2C och B2B. Vi letar efter dig som är mogen för utmaningar med sinne för eget ansvar. Du ska drivas av invoation med stöd av i din erfarenhet.

I tjänsten ingår allt från inhämtande av kompletterande uppgifter, analys av ansökningar samt beslutsfattande av själva ansökan. Du kommer även att vara delaktig i vidareutveckling av produkten samt se till att bistå vårt kundtjänstteam med kompetens och stöd.

Rollen innebär även en del kundkontakt där du hjälper och kommunicerar med våra kunder via telefon och mail.

Vi söker dig som...

...har minst 2-års arbetserfarenhet från bank eller kreditinstitut. Du besitter erfarenhet från lån och administration. Har du en akademisk utbildning bakom dig är detta självklart meriterande, men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Som person är du...

...snabb på tangenterna, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du har ett sinne för siffror och är en tydlig kommunikatör och bidrar med positiv energi.

Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med skinn på näsan som har det där extra kontrollögat.

Meriterande är det om du har arbetat eller har goda kunskaper inom bedrägeri och AML

Oavsett vem du är, har du viljan för att utvecklas, så kommer du ha kul hos oss på OPR Finance AB

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Snarast
  • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
  • Lön: Fast månadslön som speglar erfarenhetsnivån och kraven i annonsen.
  • Arbetstider: Schemalagda tider, kl 8.00-17.00
  • Placering: Centrala Stockholm

Om oss...

Vi är ett ungt bolag där vi har vi ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och samtidigt ha roligt på jobbet kombinerad med personlig utveckling.

Vi satsar mycket på individen i form av utbildningar, aktiviteter, AW:s samt gemensamma hälsoaktiviteter så som vår traditionella deltagande i Tough Viking.

Då bolaget befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas och i en föränderlig bransch som ständigt utvecklas, innebär det att alla personer på bolaget uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar i processer och rutiner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
OPR-Finance AB ingår i OPR-Finance Oy-koncernen. OPR-Finance Oy är ett väletablerat och privatägt finskt företag grundat 2005. Med avancerad finansieringsteknik (FinTech) ger företaget konsumentkrediter för privatpersoner och rörelsekapitalfinansiering för företag, och är marknadsledande inom sitt respektive segment i Finland. Sedan 2005 har OPR-Finance Oy erbjudit över en miljon konsumentlån och andra tjänster till över 500 000 kunder. Våra kontor finns idag i Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam och Prag. Stockholms kontor, OPR-Finance AB, bildades under 2014 och har sedan dess upplevt en nästan exponentiell tillväxt varje år. Tillväxten har ökat behovet av både anställda och nya innovativa sätt att behålla platsen som den mest lukrativa av OPR-Finance filialer. De nuvarande produkterna i Sverige är Konsumentkrediter – EverydayPlus, Företagslån – OPR-Företagslån samt det senaste tillskottet i produktfloran – OPR Privatlån. Vi är engagerade och lever efter våra gemensamma värderingar om att vara ansvariga, kunddrivna och utvecklingsbenägna.Vi på OPR Finance växer och vi letar just nu efter en kredithandläggare till vårat team. Som kredithandläggare på OPR-Finance AB kommer du främst att jobba med vår flaggskeppsprodukt OPR Privatlån. Du kommer även få möjligheten att vidareutveckla vår nystartade bedrägeriavdelning och sätta din ton och prägel på OPR-Finance AB.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga