Octapharma · Publicerad 16 feb

Vill du arbeta som Business Controller i en utåtriktad roll?
Har du viljan av bidra till en fortsatt utveckling i ett internationellt bolag med sunda värderingar?
Då kan du vara den Business Controller, med positiv och flexibel attityd, som Octapharma söker.

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta som Business Controller mot försäljning och marknad. Du kommer ingå i ett controllerteam och rapportera till Head of Controlling. Du är avdelningens kontaktperson mot Ryssland och de Skandinaviska länderna avseende controllerfrågor, försäljningsrapportering och prognostisering.

Arbetsuppgifter:
Analys och rapportering av intäkter, priser och volymer för Skandinavien & Ryssland
Kostnadsanalys
Budgetering, prognostisering
Månadsbokslut
Lagerrapportering inkl. avstämning, uppföljning
Driva förbättringar inom finans- och affärsprocesser
Intern och extern rapportering
Inom avdelningen förekommande adhoc uppgifter

Vi erbjuder:
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.
Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.
Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleekonom och har 5-10 års erfarenhet av controllerarbete, gärna i tillverkande företag. Goda kunskaper i Officepaketet är viktigt och kunskaper i SAP är meriterande. Du kommer att hålla en del presentationer och därför är det viktigt att du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att trivas och lyckas i rollen på Octapharma ser vi att du har en god samarbetsförmåga och visar på ett engagemang och en nyfikenhet för verksamheten. Du har en analytisk förmåga och ett genuint affärsintresse. Du trivs med förändring och att kunna påverka och utveckla. Slutligen tror vi att du är en drivande person som bidrar med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Octapharma med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Kempe, 070-729 24 30. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Facklig representant för Unionen är Zahra Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13 och för Akademikerförbundet Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35
Kategori ekonomi Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.
Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga