Oddwork Sweden AB · Publicerad 29 okt

Med stark övertygelse och stor passion kliver teamet på Löjtnantsgatan 21 över tröskeln varje morgon. Här på Advisa har vi sedan starten 2011 jobbat dedikerat för att ge kunden makten att förbättra sin privatekonomi. Och hur gör vi det? Genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån för våra kunder. Nu är vi ute på en spännande digital resa och satsar stort på att utveckla vår teknik för att göra det lika enkelt, och självklart, att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Vi är riktigt stolta över att vi redan har hjälpt 255 137 människor att få pengar över till annat viktigt i livet. För att nå vår vision och fortsätta växa är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter en analytisk och resultatorienterad Chief Marketing Officer som lockas av att jobba i en innovativ bransch.

Om tjänsten som Chief Marketing Officer
Som vår nya Chief Marketing Officer kommer du ha en nyckelroll i vår stora varumärkessatsning. Det är dags att sätta Advisa på kartan, på riktigt. Med din kunskap och erfarenhet av att bygga starka konsumentvarumärken i bagaget, tar du ägarskap för bolagets varumärkesstrategi och marknadskanaler, online såväl offline. Med en helhetsapproach och örat ständigt mot marknaden tar du beslut om kanal, budget och utformning. Som den datadrivna problemlösare du är, tar du lead i att kontinuerligt mäta lönsamhet, sätta prognoser och jobba aktivt med nyckeltalsuppföljning. I ditt självständiga team ingår: Head of SEO & SEM och Head of Online Marketing samt en deltidare. Ditt viktigaste uppdrag är att säkerställa tillväxt i försäljning via befintliga och nya kanaler. Vidare rapporterar du till VD och du kommer att vara delaktig i alla större frågor som berör bolaget.


Vi söker dig som...

... tar beslut baserat på data. Du är en analytisk och rutinerad doer som har modet att fatta tuffa beslut och drivet att implementera dem på ett omtänksamt sätt. För dig är svåra problem bara utmaningar med ett annat namn, och med fokuserat lugn tar du fram en plan för action. Din förmåga att leda andra kommer naturligt och som ledare (och person) beskrivs du med orden uppriktig, proaktiv och ambitiös. Du har en utpräglad drivkraft när du tar dig an nya utmaningar och du lär dig snabbt, vare sig det gäller att ta grönt kort eller sätta sig in i en helt ny bransch.

Din karriär är viktig för dig och tidigare har du kanske klättrat inom performance baserad, digital marknadsföring i branscher såsom e-handel eller betting. Troligtvis har du också spenderat några av de senaste åren med att bygga upp din kunskap inom analys och affärsutveckling på ett väl ansett bolag.

Våra önskemål till dig:
  • På ditt CV finns en kandidatexamen inom marknadsföring/ekonomi från en välrenommerad högskola
  • Du har jobbat minst fem (5) år efter examen i ett konkurrensutsatt bolag
  • Meriterande om du har ingått i ett traineeprogram
  • Svenska och engelska talar och skriver du flytande
  • Du har troligtvis drivit eget företag alternativt jobbat i en entreprenöriell miljö
Vad Advisa erbjuder dig
Hos oss är vår företagskultur grunden till framgång och något som särskiljer oss från andra bolag. Här får du möjlighet att tillsammans med likasinnade, talangfulla kollegor jobba mot samma höga mål och utvecklas varje dag. Vårt bränsle? Drivkraft och passion! En generell omtanke om personalen visar sig också i att vi erbjuder massage på jobbet samt maxad semester och bidrag till hälsofrämjande aktiviteter. Här bryr vi oss om, och satsar, på dig.

Vill du ta plats i vårt framgångsrika och tighta team på Advisa i Stockholm? Och vara med på vår resa mot att förbättra människors privatekonomi och förändra finansbranschen? Skicka då in din ansökan så snart du bara kan. Vi är ivriga på att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Relationship Manager Jesper Stenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-28
Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga