Oddwork Sweden AB · Publicerad 12 nov

Hitta.se grundades sommaren 2004 och har sedan dess etablerat sig som en av Sveriges absolut största sajter med en räckvidd på över 3,4 miljoner unika besökare varje vecka. Vi hjälper dagligen hundratusentals svenskar att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser - alltifrån pizzerior till kreativa snickare. På hitta.se finns med andra ord adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. För att fortsatt förmedla våra superdetaljerade Sverigekartor, vägbeskrivningar, gatubilder och satellitbilder söker vi nu ännu en stjärna till vårt kontor i Stockholm. Nu söker vi tillsammans med Oddwork efter en engagerad Inhouse Sales! Är du målmedveten, nyfiken och hungrig? Perfekt!

Om tjänsten som Företagssäljare
Med telefonen som främsta verktyg kommer du skapa den första kontakten med nya kunder B2B och presentera Hitta.se's tjänster inom digital marknadsföring för att hjälpa företag synas mot relevanta målgrupper. Du kommer arbeta i ett CRM-system med prospektering av små till medelstora bolag - allt ifrån restauranger restauranger till advokatfirmor, där du ansvarar för hela processen fram till avslut och uppföljning.

I rollen som Företagssäljare ingår du i bolagets Stockholmsteam och arbetar från kontoret på Drottninggatan. Som Företagssäljare arbetar du med motiverande mål - såväl individuella som gemensamma - och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som...
... tycker livet blir lite roligare med ett tävlingsmoment. Är en målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål och resultat - viljan att vinna! Du är lyhörd, engagerad och har med fördel arbetat i en liknade roll tidigare, även om det inte är ett krav.

Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos hittapunktse AB.

Vad Hitta.se erbjuder dig
Hos hitta.se får du möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt. Som ny teammedlem får du ett skönt gäng med kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans. Visar du framfötterna på hitta.se har du goda möjligheter att på sikt utvecklas och gå över till Account Management-avdelningen där du får bearbeta större kundföretag. På plats finns friskvårdsbidrag, tävlingar i form av resor, kollektivavtal och taggade kollegor. Nu väntar vi bara på dig. Vad tror du? Är du företagets nästa stjärna? Klart du är!

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-12

Psst. Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga