Oddwork · Publicerad 2 nov 2021

Vi på Multisoft har blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad. Kanske undrar du varför vi skriver detta i början av vår annons? Svaret är rätt enkelt: Du ska ju förhoppningsvis börja jobba här och vi måste få din uppmärksamhet där ute i det digitala bruset. Men vilka är vi, förutom en fantastisk arbetsplats? Jo, vi älskar automatisering och utvecklar systemlösningar som sparar tid. Med anpassningsbara och automatiserade system, kan våra kunder fokusera på värdeskapande och arbete som gör skillnad.

Med vår välbeprövade metodik, identifierar vi utvecklingsområden och sköter nödvändig systemintegration, automatisering, normalisering av databaser och centralisering av information. Vi är ett medarbetardrivet företag som nu, tillsammans med Oddwork, söker efter en erfaren IT-arkitekt med fokus på integration. Välkommen till Brunkebergstorg 5 i Stockholm. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Som IT-arkitekt med fokus på integration
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor. Det är precis vad vi gör på Multisoft! Här kommer du främst jobba i T-SQL och med din kompetens fokuserar du nästintill helhjärtat på IT-arkitektur och integration. Men innan du kliver in i din expertroll kommer du att få knacka kod - för att lära dig exakt vad vi bygger. Du kommer att leda integrationsutvecklingsprocessen i förvaltning, test och projekt. Nära kunden jobbar du för att förstå deras behov och krav båda utantill och innantill. När dialogen böljar fram och tillbaka, är du trygg i din framtoning och får med dig kunden i samma sinnesstämning.

Hos oss är det viktigt att förstå helheten och inte problematisera tekniken. Problemlösare som du själv hittar ju dock till slut alltid vägen framåt. Att skapa struktur är lite av ditt mantra, framförallt när du är involverad i olika kunders arkitekturlösningar och kan både ge expertråd samt analysera utvecklingsområden - se till så att integrationsarkitekturen utvecklas i takt med rätt behov och förutsättningar. Men mitt i allt det tekniska vet du också hur viktigt det är att stötta ditt eget team och samarbeta tätt med kollegor från olika affärsområden. Du är helt enkelt den ödmjuke experten som vi hoppas går igång på applikationsdrift och integrationer! Kom hit och driv utvecklingen av våra system tillsammans med ditt team.

Vi söker dig som...
...alltid har något vettigt att säga. Du som kan bidra med din synvinkel och nyfikenhet i både befintliga och framtida projekt. Personen som är öppensinnad, kommunikativ och tänker logiskt i nästintill alla lägen. Vi tror helt enkelt att din beundransvärda kompetens som IT-arkitekt med fokus på integration inte främst hänger på vilken syntax du är van vid, utan snarare din problemlösningsförmåga. Om du är en person som alltid vill andra väl, ser helheten och kan på ett pedagogiskt sätt förklara hur du tänker - då är det här tjänsten för dig.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet av programmering
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Meriterande om du har praktisk erfarenhet av att bygga olika typer av integrationer
  • Kunna visa prov på din kunskap inom systemutveckling
Varför Multisoft?
Välkommen till ett bolag där vi alla verkligen bryr sig om varandra. Här kommer du ha roligt på jobbet och mötas av både transparens och högt i tak. Vi hjälps åt där det behövs och har en enorm kompetens inhouse där det finns möjlighet att lära sig ett och annat, bara du ställer frågan. Vi arbetar även aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och idag består vår ledningsgrupp av hälften kvinnor och hälften män. I vårt medarbetardrivna företag kommer du får chansen till kompetensutveckling och kompetensdelning - för vi strävar alltid efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. Vi har dessutom en väletablerad onboarding-process som säkerställer att alla nyanställda får de verktyg och kompetenser som behövs för att både trivas och prestera på jobbet. Om du är lika intresserad av oss som vi är av dig, tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-02

Vill du utvecklas? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga