Oddwork · Publicerad 3 nov 2021

Vi är MTR Nordic - tågbolaget med höga ambitioner som sätter samhället i rullning. Sedan starten i Sverige 2009 har vi utvecklat och byggt tunnelbanor, pendeltåg och snabbtåg för smidiga resor med hög punktlighet. Tillsammans med 57 000 medarbetare och 12,6 miljoner genomförda resor varje vardag, är vi idag ett av världens ledande järnvägsföretag. Och vårt fokus är tydligt. Vi ska fortsätta det vi har påbörjat: att länka samman och utveckla hållbara samhällen med innovationskraft och omsorgsfull service. Just nu har vi siktet inställt mot destination expansion och letar därför, tillsammans med Oddwork, efter en problemlösande doer som vill sätta sig längst fram i tåget för vårt moderniserings- och förändringsarbete. Är du den erfarna Integrationsutvecklare vi letar efter? Välkommen till vårt huvudkontor på Kungsholmen!


Som Integrationsutvecklare

På MTR Nordic kliver du in mitt i en spännande expansiv fas med fokus på digitalisering och integration av data inom fordon och system. Med din erfarenhet av integrationsprinciper, kommer du att styra det strategiska arbetet med vår integrationsplattform framåt där resans hållplatser stavas analys, design och implementation. Därtill kommer du, tillsammans med ditt team och förvaltningsledaren, förse vår organisation med integrationslösningar, utveckla och konfigurera integrationer och ansvara för daglig support och underhåll av integrationsplattformen.

Vi söker dig som...
... har förmåga att arbeta systematiskt och strukturerat. Din gedigna erfarenhet av integrationsspecifika designmönster och tjänsteorienterad arkitektur, gör att du självsäkert sätter dig bakom ratten och styr dina kollegor framåt i olika projekt och uppdrag. Vi tror att du är en självgående person som tycker om att utveckla, lösa problem och lära dig nya tekniker. Sist men inte minst, har du en förståelse för affären och förmågan att inta ett helhetsperspektiv.

Våra önskemål till dig
  • Flerårig erfarenhet av design och utveckling av integrationer i Microsoft Azure Integration Services
  • Akademisk examen inom data-/systemvetenskap eller liknande
  • Flerårig erfarenhet och kunskap om integrationsmönster och integrationsarkitektur
  • Goda kunskaper och erfarenhet av C# .NET, API:er och webbtjänster samt etablerade filformat som JSON, XML, XSLT, CSV etc.
  • Goda kunskaper i engelska
Varför MTR Nordic?
Vill du göra skillnad i människors vardag och samhället omkring oss? Då tror vi att MTR Nordic kan vara platsen för dig! Med ambitionerna att vara Nordens ledande tågbolag och en arbetsgivare känd för sitt goda ledarskap, samarbetar vi för att hitta nya lösningar som utvecklar oss och samhällen där vi finns. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Är du redo att hoppa på tåget och bli en av oss? I så fall vill vi välkomna dig ombord på MTR Nordic.


START
Enligt överenskommelse
PLATS
Stockholm
OMFATTNING
Heltid
LÖN
Fast lön
KONTAKT
Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-12-03

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga