Oddwork · Publicerad 25 aug 2021

Välkommen till Bolt - Europas ledande transportplattform för on-demand-resor. Vi grundades 2013 och har sedan dess levererat prisvärda, snabba och säkra resor till människor runt om i världen. I över 45 olika länder rullar våra klimatsmarta scootrar och taxibilar fram på gatorna med en gemensam destination i sikte - att utveckla framtidens rörlighet. I Sverige har vi funnits sedan 2019 och består idag av ett gäng på 23 kollegor som gemensamt arbetar för att ta vårt snabbväxande företag framåt på vår expansiva resa genom att göra morgondagen lite mer elektrisk. Tillsammans med Oddwork letar vi nu efter en ny kollega som vill göra oss sällskap i våra nya, ljusa lokaler på Riddargatan 17 i Stockholm. Är du den drivna och analytiska Operations Specialist vi söker?


Som Operations Specialist
Hos oss på Bolt blir du en del av ett ungt företag som befinner sig mitt i en spännande tillväxtfas. Här kommer du att ansvara för utvecklingen och effektiviseringen av vårt affärsområde Ride Hailing och att vårda och utveckla samarbetet med våra partnerförare. Med datadrivna insikter som underlag och din analytiska förmåga till hjälp, kommer du att bli experten inom affärsområdet och ansvara för dess fortsatta tillväxt. Hos oss får du möjligheten att varva operativa med administrativa uppgifter när du utformar nya processer, utvecklar befintliga och analyserar marknaden. Målet? Att inga av våra taxibilar kör tomma på gatorna och att utbudet matchar våra kunders efterfrågan.

Vi söker dig som...
... har det rätta drivet. Och med det rätta drivet menar vi att du inte backar för att hugga i när det krävs eller stötta upp där det behövs. Erfarenhet är toppen, men vad vi verkligen bryr oss om är att du har talang, engagemang och passion - och vart den drivkraften kan ta dig och oss som företag. Du är en social och ödmjuk person, en fena på att bygga långvariga relationer och motiveras av det personliga mötet.

Visst är du även typen som ser möjligheter i motgångar och sporras av utmaningar? Sist men inte minst, har du ett analytiskt, datadrivet mindset och ett utmanande tankesätt som får både dig själv och oss att fortsätta växa och utvecklas.

Våra önskemål till dig:
  • Du har några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har tidigare ansvarat för att utveckla och effektivera arbetsprocesser
  • Du är van vid att arbeta på ett företag som styrs av ett datadrivet beslutsfattande
  • Svenska och engelska = check!
Varför Bolt?
Hos oss på Bolt får du ta del av ett av världens snabbast växande tech startups med globala kontaktytor och flera spännande projekt i rullning. Med målet att göra människors liv bättre genom att hjälpa dem att spara pengar, minska stress och göra städer mer hållbara, kommer ditt jobb hos oss att påverka miljoner människors liv dagligen. Här får du möjligheten att växa, både på ett personligt och professionellt plan, i takt med att vi expanderar på marknader runt om i världen. Som en mindre enhet i ett stort bolag, tror vi på att låta kunskap spridas och utvecklas - vilket ger dig friheten att testa nya idéer och vägar samtidigt som du blir uppbackad av en global stöttning och inspirerande kompetensdelning från resten av teamet. Tror du att vi skulle kunna vara en bra match? Skicka in din ansökan direkt! Vi ser fram emot att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + Optionsprogram

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-18

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga