Oddwork · Publicerad 11 okt 2021

Välkommen till Foyen - advokatfirman med ett starkt branschfokus och en vass juridisk kompetens. Sedan starten 1987, har vi levererat juridiska lösningar och en absolut spetskompetens inom rättsområdena för våra branscher. Och det har fallit väl ut. Idag är vi en verksamhet på ca 95 medarbetare som befinner sig i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun. För att inte glömma vår systerbyrå i Norge med ca 80 medarbetare i Oslo. Tillsammans med några av branschens skarpaste hjärnor, levererar vi juridik till det privata och offentliga samhällsbygget samtidigt som vi lyfter varandra till nya nivåer av kunskap och insikt. Medan våra jurister fortsätter att erbjuda juridisk spetskompetens, behöver vi nu dig som kan leda våra projekt framåt och ge oss de bästa möjliga förutsättningarna för vårt fortsatta innovationsarbete. Därför söker vi nu, tillsammans med Oddwork, efter dig som kan vara med och driva vår byrå rakt in i framtiden. Är du en analytisk och driven projektledare med intresse för nya digitala verktyg? I så fall ser vi mycket fram emot att träffa dig!


Som Projekt- och Digitaliseringsansvarig
Hos oss kommer du att vara med och ansvara för vår utveckling och leda innovationsarbetet framåt för alla verksamhetsområden. Oavsett om det gäller ett digitaliseringsprojekt, ett innovationsprojekt eller teambuildingprojekt, kommer du vara den drivande kraften bakom att finna nya förbättringsmöjligheter, lägga upp en plan, förankra den och utföra den. Dessutom kommer du att spana efter nya utvecklingsmöjligheter och ge löpande inspiration och stöd till dina kollegor i de digitala verktygen. Ditt fokus? Att effektivisera och förbättra vår verksamhet genom att på ett strategiskt plan utveckla oss och våra arbetssätt. Du blir helt enkelt en viktig nyckelspelare som kommer leda oss in i den digitala framtiden och koordinera vår fortsatta utveckling framåt.

Vi söker dig som...
... har förmågan att låsa upp möjligheter och öppna nya dörrar. Ditt kreativa driv får saker att hända och ditt strukturerade arbetssätt får sakerna att gå i lås. Att ta initiativ och eget ansvar är något som faller dig och din entreprenöriella ådra naturligt. Likaså din förmåga att bygga förtroende och leda flera projekt från start till mål. Därtill är du en proaktiv person med örat mot marken och ett intresse för omvärldsanalys och nya digitala trender. Din tidigare erfarenhet av branschen gör att du självsäkert tar plats i din roll, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Summa summarum, är du en kommunikativ och analytisk projektledare som drivs av resultat och hög kvalité.

Våra önskemål till dig:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Några års arbetslivserfarenhet från advokatbranschen eller liknande bransch
  • Erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt från start till mål
  • Svenska
Varför Foyen?
På Foyen drivs vi av utveckling. Inte bara på det professionella planet, utan även det personliga. Vi tror nämligen att utveckling är en förutsättning för att skapa professionella och lönsamma leveranser och, framför allt, att trivas på jobbet. Hos oss får du ta plats i en utvecklande, inspirerande och familjär miljö tillsammans med några av branschens vassaste hjärnor. På vår moderna arbetsplats, paketerad i det lilla familjeföretaget, lyfter vi varandra och våra klienter till nya nivåer av kunskap och insikt varje dag. Samtidigt som vi även ser till att umgås över en och annan AW, en gemensam fredagsfrukost eller ett härligt träningspass såklart. Vill du driva vårt innovationsarbete framåt och ta del av vår fortsatta digitaliseringsresa? Skicka in din ansökan direkt. Vi ser framemot att ta del av dina idéer och ditt driv!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga