Oddwork · Publicerad 3 nov 2021

Vi vill att alla ska få göra det de är bäst på. Därför hjälper vi på Frivision våra kunder att fokusera på sin egen verksamhet genom att göra det vi är bäst på: bokföring och bokslut. Vi är redovisningsbyrån som titulerar oss experter på enmansbolag och vår vision är att bli den ledande redovisningsbyrån för just detta. Vi ägs av den finska redovisningsbyrån Talenom och har sedan starten 2011 utvecklat ett unikt koncept med enkla tjänster som utgår från företagarens egna behov. Idag finns vi representerat med kontor i Stockholm och Göteborg. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter Redovisningskonsulten som trivs i en vardag där högt i tak och passion för ekonomi väntar. Är detta du? Läs då vidare och glöm inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig.


Om tjänsten som Redovisningskonsult
Här kommer du in i en modern och avslappnad miljö där vårt gemensamma självförtroende gör att vi vågar tro på oss själva. Hos oss kommer du ha hand om löpande bokföring, löner, bokslut, årsredovisning och kundansvaret för flertalet kunder. Här är eget ansvar Alfa och passion för ekonomi Omega. Vidare kommer du inte åka ut till kund, utan kund kommer till oss för fysiska eller digitala möten. Hos oss finns det även utvecklingsmöjligheter till att få stort ansvar. Vill du jobba från kontoret eller hemifrån? Båda alternativen funkar lika bra. Välkommen till en flexibel vardag och till ett bolag som litar på dig fullt ut.Vi söker dig som...

... är den självständiga sifferfantasten med skrattet alltid väntandes i halsgropen. Personen som trivs i en högt-i-tak-miljö och som går sin egen väg. Social som du är älskar du kundkontakt och anpassar dig efter dina kunders behov. Multitasking är ditt mellannamn och det är just därför du kan parera mellan 5-10 kunder om dagen. Vi ser fram emot att välkomna ditt öppna sinne och din lagspelaranda till oss.

Våra önskemål till dig
  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Relevant utbildning
  • Fortnox är ett krav
Vad Frivision erbjuder dig
Hos oss på Frivision får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Och tillsammans med vårt familjära gäng kommer du få vara med på en rolig resa! Vi är en platt organisation där filosofin är att alla ska må bra - både på jobbet och i livet utanför. Med utvecklingsmöjligheter, skratt som sitter kvar i väggarna och högt i tak, både bokstavligt talat och kulturmässigt, välkomnar vi dig till vår moderna och kundvänliga redovisningsbyrå i huvudstaden.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Holländargatan 13, Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-06

Har du passion för ekonomi? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga