Oddwork · Publicerad 2 nov 2021

Vi på Multisoft har blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad. Kanske undrar du varför vi skriver detta i början av vår annons? Svaret är rätt enkelt: Du ska ju förhoppningsvis börja jobba här och vi måste få din uppmärksamhet där ute i det digitala bruset. Men vilka är vi, förutom en fantastisk arbetsplats? Jo, vi älskar automatisering och utvecklar systemlösningar som sparar tid. Med anpassningsbara och automatiserade system, kan våra kunder fokusera på värdeskapande och arbete som gör skillnad.

Med vår välbeprövade metodik, identifierar vi utvecklingsområden och sköter nödvändig systemintegration, automatisering och centralisering av information. Vi är ett medarbetardrivet företag som nu, tillsammans med Oddwork, söker efter en Verksamhetsansvarig kollega som älskar mötet med människor. Välkommen till Brunkebergstorg 5 i Stockholm. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Som Verksamhetskonsult
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor. Det är precis vad vi gör på Multisoft! Hos oss kommer du få hjälpa våra kunder med automatisering och effektivisering med vår Low Code-plattform Softadmin där vi jobbar primärt i T-SQL. Genom hela värdekedjan tar du taktpinnen när det kommer till kravställning, prissättning, programmering, testning, installation, demo, support och förvaltning. Blev du inte det minsta andfådd av att läsa förra meningen? Då är du rätt person för den här tjänsten.

Vi tror att du älskar mötet med människor och kan på ett inspirerande och pedagogiskt sätt förklara identifierbara lösningar som skapar affärsvärde för dina kunder. Som inhouse-konsult hos oss jobbar du från vårt kontor, men med flera kunder parallellt. Här kommer du att få driva affären framåt genom kravinsamling och lösningsdesign - samtidigt som du bokar upp kundmöten och kan omvandla behov till teknisk lösning. I början av anställningen kommer du få programmera en hel del för att lära dig hur vår plattform fungerar. Allt eftersom du mognar i din roll, kommer du ansvara för egna kunders system tillsammans med dina kollegor som hjälper dig med utvecklingen framåt.

Vi söker dig som...
...tar plats i mötesrummet. Du som drivs av mötet med människor och affärsprocesser. Med ditt starka självledarskap tar du även ansvaret att lyfta blicken och ser både kunden och dina kollegors behov. Prestigelöst bryr du dig helt enkelt lika mycket om helheten som du gör för ditt eget arbete. Nyfiket frågar du tills du får svaret du vill ha och analytiskt tänker du alltid på hur vi kan göra det lite bättre än hur vi gjorde saker igår. Med största fokus på lösningsdesign och kundens affärsmål, vet vi att du kommer få möjligheten att utvecklas här.

Våra önskemål till dig:
  • Ett par års erfarenhet av kundkontakt
  • Svenska i tal och skrift.
  • Meriterande om du har arbetat som konsult sedan innan.
  • Teknikintresserad med programmeringskunskaper
Varför Multisoft?
Välkommen till ett bolag där vi alla verkligen bryr sig om varandra. Här kommer du ha roligt på jobbet och mötas av både transparens och högt i tak. Vi hjälps åt där det behövs och har en enorm kompetens inhouse där det finns möjlighet att lära sig ett och annat, bara du ställer frågan. Vi arbetar även aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och idag består vår ledningsgrupp av hälften kvinnor och hälften män. I vårt medarbetardrivna företag kommer du får chansen till kompetensutveckling och kompetensdelning - för vi strävar alltid efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. Vi har dessutom en väletablerad onboarding-process som säkerställer att alla nyanställda får de verktyg och kompetenser som behövs för att både trivas och prestera på jobbet. Om du är lika intresserad av oss som vi är av dig, tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-02

Vill du utvecklas? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga