Office IT Partner · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

I rollen som CSM (Client Satisfaction Manager) / Verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med att öka kundernas användning av installerade lösningar och därigenom bidra till att öka deras effektivitet och lönsamhet. Du arbetar med att flytta kunderna från nuläge till önskat läge och att säkra att levererad lösning möter kundernas förväntningar. För att lyckas med detta arbetar du nära kunden och lär dig kundernas affärer och kan därigenom identifiera, implementera och utveckla användningen av installerade lösningar.
Du kommer att mätas mot kundernas nyttjandegrad av systemet.
I rollen som CSM stöttar du tekniker och säljare i införandefasen och säkerställer att vi levererar användarvänliga lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Arbeta tillsammans med säljorganisationen för att identifiera nya utvecklingsprojekt
  • Skapa utvecklingsprojekt hos kund
  • "On site" aktivt hjälpa kunden kring användandet av Office 365 och andra levererade system
  • Utbilda användare i egna upplevelserum och på plats ute hos våra kunder
  • Identifiera och prioritera förändringar i befintliga arbetsprocesser hos kund
  • Införa nödvändiga rutiner eller policys och eventuella uppföljningsverktyg
  • Projektledning av SharePoint projekt kring tidsplaner, specifikationer, samordna olika kompetenser och resurser i projekten.
Din profil

Vi tror att du är nyutbildad akademiker och att du har en god grundkunskap om Microsoft 365 utifrån ett användarperspektiv. Du är en extremt social person som verkligen trivs med att möta nya människor och snabbt etablera bra relationer. Du gillar att lösa problem, arbeta utifrån en tydlig målbild och få med dig människor. Viljan att vilja utveckla, förändra och skapa resultat är starka egenskaper vi gärna ser att du besitter.
Som kommunikatör är du orädd och gillar att påverka och föra grupper åt det håll som ger faktiska resultat. Du uttrycker dig väl i text och muntligt i det svenska språket.
Andra språk är meriterande.
För rätt person finns det bra möjligheter till en stor utvecklingspotential hos Office IT-Partner. Vi kan erbjuda såväl en specialistkarriär- som en chefskarriär då man ser på dig som en framtida "påläggskalv".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Office IT Partner levererar IT-baserade tjänster som utvecklar kundernas verksamheter.
Man tror på nära och långsiktiga relationer där bra service, högt leveransvärde och hög kompetens är viktiga grundstenar. Office IT Partner levererar lösningar från alla marknadsledande tillverkare inom IT.

Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 35 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag. På kontoret i Stockholm/Liljeholmen och Södertälje blir du en viktig del i ett snabbt växande team på idag 35 personer.
I samarbete med Montico HR Partner söker Office IT Partner Stockholm - Södertälje nu CSM / Verksamhetsutvecklare med placering i Södertälje eller Stockholm.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 26 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga