Ogunsen Executive Search · Publicerad 23 dec 2020

Om oss

Ogunsen Executive Search har sedan starten 2008 rekryterat framtidens ledare och talanger på högsta nivå. Vår vision är att genomföra rekryteringar och interimslösningar som får företag och människor att växa och utvecklas.

Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia som startades 1993 och är en av Sveriges ledande och mest erfarna koncerner inom rekrytering och konsultlösningar.

I rollen som researchkonsult kommer du att tillhöra kontoret i Stockholm. Läs mer om Ogunsen på www.ogunsen.se.

Om rollen

I rollen som researchkonsult erbjuds du ett roligt, stimulerande och ansvarsfullt arbete med stora möjligheter att få vara med och påverka arbetssätt och koncernens fortsatta utveckling!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att bygga och förädla förtroendefulla relationer med potentiella kandidater samt ansvara för att aktivt searcha i aktuella nätverk. Vidare förväntas du ständigt utveckla kontakten med kandidater i syfte att säkerställa en god kandidatupplevelse. Kandidaternas och kundernas beteenden förändras över tid i förhållande till ny teknik och utveckling av samhälle och arbetsmarknad. Du ansvarar därför dessutom för att ständigt utveckla Ogunsens searcharbete så att det matchar omvärldens förväntan.

I rollen kommer du att arbeta med att exponera Ogunsens varumärke i våra sociala kanaler, där LinkedIn är den främsta kontaktytan gentemot våra kunder och kandidater. Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med LinkedIn i ditt dagliga arbete.

Som researchkonsult arbetar du i team tillsammans med bolagets seniorkonsulter och deltar ibland i kundmöten i olika steg av processen. Vi är ett engagerat och drivet team som värdesätter professionalitet men även ett arbetsklimat som präglas av positiv anda och glädje.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta inom executive search. Vi tror att du har arbetat inom rekryteringsbranschen i en liknande roll alternativt har arbetat inhouse inom Talent Aquisition.

Som person är du orädd och uthållig med en positiv inställning. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och har god kommunikativ förmåga och kan utrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Även om rollen kräver att du ska kunna arbeta självständigt så bygger arbetet till stor del på interaktion med andra människor såsom kollegor, kandidater och kunder. Därför förväntas du både vara relationsskapande och samarbetsorienterad. För att trivas med och vara framgångsrik i rollen krävs att du har en god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och olika typer av befattningar. Dessutom är det viktigt att du kan skapa intresse och presentera uppdrag för potentiella kandidater.

Då arbetet handlar om att matcha kompetens med behov både idag och för framtiden, förväntas du också ha ett stort intresse för marknaden och omvärlden kopplat till den ständiga förändring som vi lever i.


Ansökan


Urval och intervjuer kommer att påbörjas efter helgerna i mitten av januari 2021. Välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev med beskrivning varför du är intresserad av tjänsten och vad du bedömer att du skulle kunna tillföra.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen Executive Search rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

Ogunsen Executive Search är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga