Oncopeptides AB · Publicerad 2 sept 2019

Är du en serviceinriktad person som gillar ordning och reda? Då kan rollen som administratör till Oncopeptides vara något för dig!

Vill du jobba brett inom administration på Oncopeptides resa mot lanseringen av ett nytt läkemedel? Du kommer stödja teamet av forskare på avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control med varierande administrativa arbetsuppgifter. En unik möjlighet att bli en nyckelperson i ett team med hög kunskapsnivå och på ett företag som går en spännande framtid till mötes. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Oncopeptides i centrala Stockholm erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och att dagligen jobba mot gemensamt uppsatta mål. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Du kommer att få god inblick och kännedom om läkemedelsbranschen samtidigt som du kommer att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som administratör på avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, kommer du att:
  • Självständigt planera och bygga upp processerna för avdelningens arkivering.
  • Hantera och administrera övriga ärenden på avdelningen såsom mötes- och resebokningar.
  • Hantera både inrikes och utrikes leveranser gällande forskning, tester och utvecklingen av läkemedlet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i ett internationellt team om 13 personer, varav 7 stycken, jobbar på plats på kontoret i Stockholm. På avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, har alla medarbetare olika specialistroller inom forskning. Då din roll i företaget är ny kommer du ha stora möjligheter att utforma och påverka den efter eget huvud. Företaget har en platt organisation och genomsyras av nära samarbete och initiativförmåga. Oncopeptides sitter i fräscha, trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. Rollen är på heltid med 40 h arbetsvecka och startar så snart rätt person är på plats. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

VEM ÄR DU?

För jobbet som administratör till Oncopeptides tror vi att du är serviceorienterad och har tidigare erfarenhet av en roll som administratör. Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har även ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift i svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga