Opr-Finance AB · Publicerad 25 nov 2019

Vi på OPR Finance växer och vi letar just nu efter en kundtjänstmedarbetare till vårat team. Som kundtjänstmedarbetare på OPR-Finance AB kommer du främst att jobba med våra B2C produkter OPR Privatlån och EverydayPlus. Du kommer även få möjligheten att arbeta med och vidareutveckla vår kommunikation på sociala medier samt våra hemsidor och ta dina första steg in i kommunikation och marknad.

Här jobbar ett framåtlutat gäng kundstjänstmedarbetare som har roligt på jobbet, vi är ett företag som värdesätter våra anställda genom att ta väl hand om personal. Det är också en social arbetsplats som arrangerar mycket aktiviteter och för våra medarbetare och ger dem möjlighet att delta på olika event. Arbetet utgår från kontoret i en härlig ljus arbetsmiljö som är belägen Stockholms centralaste delar.

Vi söker dig som...
...har arbetserfarenhet från serviceinriktat yrke och vana med att hantera kunder. Du är en lagspelare med en prestigelös och hjälpsam inställning. Du är arbetsam och ambitiös samt drivs av att utvecklas genom att lära dig nya saker. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi ser helst att du har gymnasieutbildning med kommunikativ marknadsinriktning och god förståelse för sociala medier. Du ska kunna utrycka dig väl skriftligt samt ha förmåga att anpassa budskap utefter målgrupp och syfte.

Som person är du...
...snabb på tangenterna, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du har ett sinne för siffror och är en tydlig kommunikatör och bidrar med positiv energi.

Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med ambition mot innovation.

Oavsett vem du är, har du viljan för att utvecklas, så kommer du ha kul hos oss på OPR Finance AB.

ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
  • Lön: Fast månadslön som speglar erfarenhetsnivån och kraven i annonsen.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • OB ersättning för kvällar och helger, friskvårdbidrag och andra goda förmåner.
Arbetstider:
Morgonpass mellan 08.00 - 17.00 och kvällspass 10.00 - 19.00. Helgpass förekommer efter rullande schema, arbetstider 10.00 - 16.00. För detta kompenseras du med en ledig måndag och en ledig fredag som ger dig möjlighet till en långhelg.

Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till vår Customer Service Manager, Ola på telefonnummer 070-977 12 24 eller via mejl ola.eriksson@opr-finance.se. Selektering av CVn och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Sist men inte minst: Vi ser fram emot just din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ett ungt bolag där vi
har vi ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och samtidigt ha roligt på jobbet kombinerad med personlig utveckling.

Vi satsar mycket på individen i form av
utbildningar, aktiviteter, AW:s samt gemensamma hälsoaktiviteter så som vår traditionella deltagande i Tough Viking.

Då bolaget befinner sig i en spännande
uppbyggnadsfas och i en föränderlig bransch som ständigt utvecklas, innebär det att alla personer på bolaget uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar i processer och rutiner.

OPR-Finance Oy is a well-established and privately owned financial Finnish company founded in 2005. Using advanced finance technology (Fin Tech), the company provides consumer credits for individuals and working capital financing for business, being a market leader in its respective segment in its home country, Since 2005 OPR-Finance Oy has offered over a million consumer loans and its services to more than 500 000 customers. Our offices are currently located in Helsinki, Stockholm, Copenhagen, Amsterdam and Prague.

We are committed to operate according our shared values which are responsible, customer driven and developing.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler jobb från Opr-Finance AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga