Opter AB · Publicerad 20 jan 2020

Gillar du att vara coachande och är duktig på IT och system? Opter söker nu en kollega till teamet på first line i Stockholm.

Opter växer inom norden och satsar starkt på den norska marknaden. Därför söker vi nu en norsktalande kollega till Opters first line i Stockholm. Kan du norska på modersmålsnivå och vill jobba i ett härligt och nära team där du supporterar Opters norska företagskunder? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Opter blir du en del av ett härligt team och har en central och uppskattad roll på first line med mycket kundkontakt.Tillsammans med dina kollegor är du första kontakten utåt och coachar användarna via telefon. Du kommer att arbeta med ett marknadsledande system där du hanterar frågor från användare på de norska marknaderna.

Dina framtida arbetsuppgifter

På first line tar du emot ärenden, via telefon eller mail och coachar användarna i systemet för att hitta en lösning på problemet. Du har också mycket kontakt internt och slussar vidare större utvecklingsärenden eller integrationsärenden till berörd avdelning.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:
  • Hantera inkommande ärenden och ha löpande dialog med användarna av Opters transportsystem
  • Coacha och utbilda användarna och lösa problemen tillsammans
  • Slussa vidare internt när det behövs och ansvara för återkopplingen till användare
Systemet har många möjligheter och varianter, så du kommer att bli en kundorienterad problemlösare där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

Rollen innebär också

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på kontoret vid Globen i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Det är telefontid mellan 8-17, där du tillsammans med dina kollegor lägger upp ett rullande schema så att det passar med livspusslet.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundinriktade roller ex, inom kundservice, first line eller IT-support. Du är den som guidar och coachar användaren hela vägen, därför krävs det att du har mycket god kommunikationsvana i telefon och skriftligt. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett stort intresse för IT och affärssystem. Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom XML och EDI-integrationer så är det meriterande.

Som person är du öppen, kommunikativ och serviceorienterad. Du gillar att ha många pågående ärenden och kan självständigt strukturera upp ditt arbete och gillar att få vara lite detektiv för att att hitta svaren. Opter är en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du behöver känna dig trygg i att ta beslut och att du trivs med att utmanas och utvecklas på jobbet.

Är du en serviceorienterad teknikperson som vill se positiva resultat av ditt arbete direkt? Vill du kunna använda dina språkkunskaper i arbetet och vill jobba med både teknik och användare? Sök nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga