Oral Care · Publicerad 16 apr 2019

För Oral Cares räkning söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 40-50 %, med start snarast möjligt till och med årsskiftet 2019/2020. I takt med att företaget växer finns eventuell möjlighet till större omfattning.

Ditt uppdrag

Till Oral Care söker vi nu en självgående löneadministratör som kan stötta deras befintliga löneansvarig ca 2 dagar/vecka. Vi ser gärna att du kan jobba heltid under juli månad. Du kommer att arbeta med hela lönekedjan, varför det är viktigt att du tidigare har erfarenhet av självständigt lönearbete. Då bolaget växer behöver man ytterligare en person som kan hantera bolagets ca 400 löner i Hogia. Du kommer att hantera tre olika kollektivavtal inom koncernens flera olika bolag.

Du kommer att tillhöra HR-teamet på två personer. Det är en lättsam och trevlig stämning på företaget med högt i tak och mycket personer i rörelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete där du arbetat självständigt med hela lönekedjan. Du har god vana av att tolka olika kollektivavtal och är meriterande ifall du tidigare har arbetat i lönesystemet Hogia, men det är inte ett krav.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är självgående i ditt arbete och trygg i din kompetens. Vidare är det viktigt att du är samarbetsorienterad och flexibel då du kommer att arbeta nära företagets befintliga löneadministratör. Vi ser även att du är lugn, pragmatisk och stabil då arbetet präglas av högt tempo. Vidare ser vi att du bidrar med effektivisering samt förslag kring förbättring av befintliga processer.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga