PASCO AB · Publicerad 29 mars 2021

PASCO letar efter nya Pasconauter som vill hjälpa oss att nå nya höjder. På PASCO försöker vi att hålla fokus på Microsofts molnteknologi i Azure och vi strävar efter att hjälpa kunderna att börja sin resa från "marken" (onprem) till molnet eller hjälpa dem på en resa som redan har börjat, men i slutändan är det ju kundens behov som styr.

Som anställd hos PASCO kommer du att uteslutande jobba i projekt åt våra kunder. Vilka kunder som just du kommer att arbeta med vet vi i dagsläget inte, men vi vet att det kommer att vara spännande uppdrag. Vi lägger nämligen stor vikt vid att vi ska ha spännande, roliga och lärorika projekt som inte bara gör nytta för våra kunder, vilket är en självklarhet, utan även gör nytta för oss genom att vi har roligt och blir bättre på det vi gör.

PASCO vill ha ett starkt Microsoft Cloud-fokus och vi antar att du också har det, men det betyder inte att vi inte arbetar med andra teknologier än Microsofts egna. För att jobba hos PASCO ser vi gärna att man, utöver backend-kunskap i olika Azure-teknologier, har arbetat med frontend med olika ramverk som t.ex. Angular, Vue eller React. Node.js är också intressant för oss. Alla dessa teknologier fungerar ju alldeles ypperligt att köra i Azure.

För att jobba hos PASCO och bli en bra Pasconaut ser vi att du;
  • har erfarenhet av att arbeta med flera av Microsofts Azure-teknologier
  • har goda sociala egenskaper
  • är en bra lagspelare och en god kamrat
  • kan ta ansvar för att förverkliga konceptuella ideér och skriva snygg och kvalitativ kod för att på så sätt skapa de bästa lösningarna för våra kunder
  • kan skriva testbar kod, identifiera fel genom felsökning och att jobba iterativt för att på så sätt säkerställa kvalitativ kod
  • har 2+ års erfarenhet av utveckling i projektform
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PASCO grundades 2018 med syftet att de anställda skall få möjlighet att arbeta med roliga, utmanande och lärorika uppdrag. Vi fokuserar därför på att hitta kunder som har projekt som stämmer in på dessa kriterier. På PASCO arbetar man som konsult ute hos våra kunder (Covid-19!?) och vi vill därför ha duktiga och erfarna konsulter arbetande hos oss. Vi arbetar mest med systemutveckling och arkitektur inom Microsofts molnbaserade teknologier under Azure-paraplyet, men det smyfer sig även in en del frontend inom olika teknologier.

Tack vara att det redan finns stor erfarenhet inom företaget så tar vi gärna diskussioner med yngre mer oerfarna personer för att se om man passar in påp företaget. Hur ska man bli erfaren om man inte får möjligheten?
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från PASCO AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga