Panthera AB · Publicerad 4 okt 2019

Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet? Vill du arbeta med högpresterande material som kolfiber, titan, krommolybden mm? Då tror vi att du lockas av dessa utmaningar!

Panthera fortsätter att expandera och söker ytterligare en utvecklingsingenjör till vårt Future Lab.

För dig som gillar att arbeta i en organisation där utveckling står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, finns nu tillfället hos Panthera AB, att få jobba med utveckling av teknik som verkligen gör skillnad i människors liv.

Som utvecklingsingenjörarbetar du med att dels utveckla befintliga, samt att konstruera och ta fram helt nya produkter. Arbetet innefattar hela kedjan från vision, idé, design och konstruktion, framtagande av prototyper, till slutförande genom att ta fram ritningar, produktionsunderlag och dokumentation. Du kommer även att ansvara för framtagning och genomförande av testprogram i samråd med projektledare, testlaboratorium och kund. Du kommer också att sätta samman och testa prototyper. Slutligen följer du upp att de produktionssatta produkterna möter uppställda krav.

Du kommerarbeta i team tillsammans med de sex övriga utvecklingsingenjörerna i våra nya lokaler som vi kallar Future Lab. Vi driver i regel ett antal parallella projekt och det är därför viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta såväl internet som externt. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper.

Produktutvecklingen sker i projektform och i det lean baserade agila systemet ”Puls”.

Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning maskin-, fordonsteknik eller motsvarande. Kunskaper och färdighet i 3D-CAD, gärna Solidworks, Ritningslära och allmän datorvana är ett krav. Du har erfarenhet av produktion samt kvalitetsarbete, gärna från fordonsindustrin. Du har god mekanisk förståelse och ett mekaniskt handlag. Då Panthera AB agerar på en internationell marknad måste du utöver svenska språket även behärska engelska obehindrat i tal och skrift.

Tjänsten är placerade vid företagets lokaler i Lunda industriområde i Spånga. Här tillverkar vi över 5.000 rullstolar per år.

Vill du leda och utveckla framtidens produkter och produktionsmetoder? I den här rekryteringen samarbetarvi med Mercuri Urval. Ansök genom att skicka personligt brev och CV via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13874). Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 20 oktober. Frågor besvaras av Caroline Kock, Mercuri Urval tel 08-506 450 21.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Panthera AB tillverkar och säljer världens lättaste aktivrullstol för barn och vuxna. Genom att optimera funktionalitet och prestanda bidrar vi till ökad livskvalitet för våra användare. Vi är marknadsledande vilket gör det till en spännande och rolig utmaning att fortsätta utveckla innovativa och funktionsanpassade produkter. I våra lokaler, belägna i Lunda industriområde, är vi idag totalt 38 personer som arbetar. Panthera AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. För mer information läs vidare på www.panthera.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga